[Total: 1 Average: 3]

Cred ca sunt putine persoane care sa nu iubeasca florile de apartament, culorile pe care acestea le ofera atunci cand infloresc, mirosul care invaluie camera sau balconul. Din pacate, din cauza crizei de timp, de multe ori le neglijam. Ori uitam sa le udam la timp, ori le udam prea mult, uitam sa le schimbam solul, unele dintre ele atrag insecte care deranjeaza si, la un moment dat, acea floare care ne ajuta sa fim binedispusi se ofileste.


Dar nu trebuie sa fim descurajati pentru ca pe qdecor.ro exista o gama variata de flori artificiale si ghivece de flori artificale. Fie ca vorbim de o veranda, o mansarda sau un balcon, cu plantele artificale te poti juca la infinit si singura limita e imaginatia.

Fie ca vorbim de modele de decoratiuni vintage sau shabby chic, accentul o sa cada  mereu pe culorile vii si detaliile cromatice. Dar sa vedem in detaliu principalele avantaje ale unor flori artificiale care imita atat de bine florile naturale.

Datorita noilor materiale inovative in materie de plante artificiale, acestea isi vor pastra culoarea all season. In plus, vor fi mereu inflorite si cu ajutorul unor capsule speciale de parfum le poti face sa emane mirosuri precum o floare naturala.

Indiferent ca optezi sa le tii pe pervazul ferestrei sau in living room, florile artificiale în ghiveci nu mai sunt ca cele pe care ți le amintești din casa bunicilor sau a părinților, dar rezista la frig, cald si intemperii. In plus, exista flori cu o textura care imita perfect textura unei flori naturale.

In plus,  n-au nevoie de ingrjire. Odata ce le-ai achizitionat, poti uita linistit de ele. N-au nevoie sa le schimbi pamantul, sa le uzi sau sa le stropesti cu solutii anti-insecte.Le poti reloca cu usurinta atunci cand faci curatenie generala. Nu trebuie sa-ti faci griji daca le scapi, ca se va murdari covorul tau de pamant sau ca se vor sparge ghiveciul.

Daca ai un spirit inventiv, ghivecele cu lavanda artificiala le poti decora cu becuri led sau alte sisteme de iluminare pentru un plus de farmec si aer de poveste. Culorile folosite pentru a realiza florile artificiale sunt rezistente, nu se decoloreaza, iar florile nu se ofilesc.

Lavender

Mai multe informatii despre design si modelele disponibile gasesti in categoria Cadouri si decoratiuni, pe www.qdecor.ro

Citeste si: Design interior pentru generatia noastra