[Total: 2 Average: 5]

Panourile 3D sunt decoratiuni inedite si moderne in amenajarea unui perete. Ele vin cu un design mult mai interesant decat tapetul, de exemplu, avand un aspect care iese in relief si ofera efectul 3D. Mai mult decat atat, panourile 3D sunt realizate din fibre de bambus, avand o compozitie durabila dar si ecologica.

Pot fi vopsite in culorile preferate

Cel mai important lucru pe care trebuie sa il stii depre panourile 3D este ca ele pot fi vopsite in orice culoare vrei. Nuanta standard este un alb ivoire dar le poti da viata prin nuante puternice care sa aduca culoare spatiului in care sunt montate si sa evidentieze intr-un mod original peretele.

Formele geometrice pe care le formeaza panourile 3D se vor incadra foarte bine in amenajarile din living, open-space-uri si dormitor. Pentru aceste spatii, culorile calde sunt cele mai recomandate. Lila, lavanda, roz pal, galben, verde in tonuri pastel vor transforma camera, oferindu-i intimitate, prospetime si veselie.

Se pot monta usor, fara ajutorul unui specialist

Panourile 3D mai au un avantaj util! Pot fi montate fara ajutorul unui specialist. Ai nevoie doar de un kit care sa lipeasca placile de panouri 3D. Atentie, montajul se va face inainte de a vopsi panourile. Suprafata trebuie sa fi uscata, dreapta si neteda. Panourile 3D pot forma 4 modele diferite in functie de pozitia placilor. Este foarte distractiv sa le descoperi, exact ca intr-un puzzle!

Nu sunt recomandate in spatii umede

Materialele din care sunt confectionate panourile 3D sunt bio degradabile si eco-friendly dar pentru un aspect frumos pentru o vreme indelungata, ele trebuie sa fie montate in spatii uscate. Tocmai de aceea, folosirea lor in baie nu este o idee buna. Din cauza umezelii, ele risca sa se deterioreze foarte repede.

Daca vrei sa iti amenajezi un spatiu cu panouri 3D dar nu stii exact cum sa faci, da-ne un telefon. Iti explicam tot ce trebuie sa stii! Ne gasesti la 0752 01 01 40 si pe Facebook sau WhatsApp.

Mai jos gasesti cateva idei de amanajare cu Panouri 3D