[Total: 1 Average: 5]

A venit și septembrie si uite asa se apropie prima sărbătoare a calendarului bisericesc: Sfânta Maria, pe 8 septembrie. Unii dintre voi au început deja să caute cadourile perfecte pentru sărbătoriții acestei zilei, ne-au sunat și împreună am reușit să punem la punct surprizele.

Nu te panica însă dacă nu te-ai gândit încă la cadouri! Noi nu am uitat și am pregătit seturi cadou pentru Mării și Mărioare și chiar și pentru Mariani. Care de care mai chic, mai interesante și la un buget abordabil. Am redus și prețurile, fiind acum mai avantajoase la pachet decât achiziționte individual. Sunt gata de livrare așa ca nu trebuie decât să hotărăști care se potrivește cel mai bine sărbătoritei sau sărbătoritului! Mai jos, cele 6 variante de seturi cadou pentru Sfanta Maria:

  1. Urban vibe

Alegerea perfectă pentru un cadou “cu stare”! Se potrivește de minune locuințelor young si fresh, luminoase și cu accente cromatice! În plus, aduce inspiratia în camera și un vibe cool. Preț: 80,10 RON.

  1. Simplicity chic

Vine însoțit de bună dispoziție si accente rafinate pentru locuințe moderne, cu decor minimalist. Nu uita că simplitatea este întotdeauna cel mai bun cadou! Preț: 98,10 RON.

  1. Retro chic

Accentele decorative metalice și inserțiile vintage fac din acest set cadou unul perfect pentru persoane vesele care știu să se bucure de naturalețea lucrurilor! Suportul cu lumânare led pune punctul pe “i” în “chic” fiind nota de eleganța ușor romantică, ușor office, ușor cosy, ușor de folosit în orice amenajare. Preț: 153,90 RON

  1. Sophisicated accents

Pentru cei care caută un cadou mai sofisticat, care să depășească un pic așteptările sărbătoritei/sărbătoritului, acest cadou poate fi întradevăr o alegere excelentă. Tabloul cu flori artificiale este un element decorativ modern și inedit, aflându-se în noile tedințele de design interior. În plus acest cadou poate fi folosit și acasă și la birou deci cadoul tău cu siguranță va rămâne în atenția celei sau a celui care îl primește. Preț: 199,80 RON.

  1. Modern look

Cadoul ideal pentru atmosfera și relaxare! Alege-l dacă vrei să impresionezi sărbătorita sau sărbătoritul. Acest cadou este aprope rupt din filme datorită telecomenzii pentru lumânările cu led care creează atmosferă printr-un singur buton! De încercat chiar și la tine acasă! Pret: 138,50 RON.

2

  1. Vintage décor

Trebui să recunoaștem: tot ce e vintage, e cool! Acest cadou este cu totul cool, decorațiunile cu accente shabby chic sunt must-have în orice perioadă așa că nu ai cum să dai greș cu ele! Preț: 137,16 RON.