[Total: 3 Average: 5]

Felinare de toamna cu lumanari led sau chiar fara lumanari sunt perfecte pentru un decor interior de poveste. Toamna poate fi atat de confortabila si placuta!

Dovleci, mere, toamna

Sezonul de toamna este probabil singurul in care culorile naturale sunt atat de spectaculoase incat iti vine sa le iei pe toate in casa. Legumele si fructele devin si ele obiecte decorative oferind accente rustice deosebite. Dovleci, mere, struguri, toate bogatiile toamnei au un aer boem si te ajuta sa te bucuri asa cum trebuie de sezon!

Alte elemente care nu ar trebui sa lipseasca toamna din casa sunt felinarele –  felinare de toamna. Indiferent daca le folosesti cu un scop practic – pentru lumina sau doar pentru décor, felinarele sunt cu adevarat piese de rezistenta. Ele aduc in casa acel sentiment placut de “coziness”, transformand locuinta intr-una prietenoasa, primitoare si bineinteles, foarte confortabila.

img_4873

Stare de bine

Cu aspectul retro si aerul ambiental, felinarele sunt acum si solutii moderne pentru asigurarea unei lumini agreabile mai ales prin folosirea lor cu lumanari cu led. Fumul unei lumanari obisnuite nu este doar deranjant ci si toxic, iar lumanarile parfumate provoaca astm si alergii. De aceea, lumanarile cu led sunt mult mai sanatoase si mai practice pentru uzul casnic.

Retro & chic

Felinarele de toamna sunt obiecte care iti vor aduce buna dispozitie in casa si linistea de care ai nevoie dupa o zi obositoare. Stim, gusturile sunt diferite dar si modelele de felinare de pe Qdecor sunt variate si cu accente care de care mai interesante: vintage, chic, cu influente urbane si industriale, dantelate care dau farmec serilor de toamna!

img_4874

Pentru un décor tomnatic fabulos, pune langa felinarul tau cateva frunze aramii sau roscovane. Creeaza-ti propria poveste cu felinarele de toamna chic, boeme si cu stare de bine!

Si nu uita: Acasa nu este un loc, ci o stare de spirit!