[Total: 0 Average: 0]

Weekend-urile călduțe de primăvară merită petrecute în aer liber! Indiferent de cât spațiu decizi să îi oferi, grădina poate fi amenajată creativ astfel încât să îți ofere relaxarea mult dorită!

Analizând tendițele în designul acestui spațiu, Qdecor a identificat câteva elemente must-have pentru grădina sau terasă:

Mobilierul de grădină – este principalul accesoriu când vine vorba de grădina. Cu toții ne dorim să savurăm cafeaua confortabil și în liniște sau să îi avem pe cei dragi aproape la masă. Alege întodeauna un mobiler de grădină care să îți permită utilizarea eficientă a spațiului și să fie ușor de montat, de mutat și de depozitat în zilele ploioase și în anotimpul rece.

Ghivece – orice terasă sau grădină trebuie să se bucure de verdeață și de culoare. Accesorizează acest spațiu cu flori și ghivece colorate pentru flori care să aducă veselie și bună dispoziție.

Corpuri de iluminat – Profită de seri lungi petrecute alături de familie și prieteni chiar pe terasa ta. Căteva lămpi solare haioase vor personaliza grădina sau terasa, oferindu-vă gradul optim de lumină pentru un ambient perfect de relaxare.