[Total: 1 Average: 2]

Tu unde îți petreci ziua de lucru? Sau cum ai vrea să arate localul în care servești masa de prânz? Avem idei pentru voi! Colorați-vă casa, biroul, cafeneaua, restaurantul, pensiunea sau chiar spatiul de lounge și folosiți decorațiuni care să inspire bună dispoziție! Locul în care îți petreci mare parte a zilei este la fel de important ca living-ul sau dormitorul tău.

Conform studiilor, performanța fiecărui individ este influențată într-o măsură considerabilă de modul de amenajare a spațiului în care se află. Mai exact, starea de spirit a unei persoane se îmbunătăţeşte cu 32%, iar productivitatea cu 15%, oamenii având tendința de a se simți mai confortabil în mediile în care se regăsesc obiecte personale sau accesorii haioase.

Ca să îți creezi un mediu agreabil la birou, nu ai nevoie de amenajări sofisticate, ci doar de puțină inspirație! Orice spațiu poate deveni un loc plăcut dacă mizezi pe detalii decorative și pe conturarea unui stil prietenos. În plus, starea ta de spirit se va ameliora vizibil.

Specialiștii în decorațiuni recomandă folosirea unor obiecte personale care destind și relaxează ambientul: folosirea unei rame foto decorative haioase pe birou, așezarea pe rafturi a unor suporturi pentru lumânări sau lumânări decorative.

Alte soluții decorative care înviorează spațiile interioare sunt elementele care se apropie de natură, de verdeață. Însă uneori, plantele naturale pot fi pretețioase. Au nevoie de îngrijire atentă, spațiu, apă și lumină. O alternativă eficientă și mult mai confortabilă este folosirea unor plante artificale care imită perfect plantele naturale, nu au nevoie de spațiu cu lumină și sunt mult mai rezistente în timp și mereu verzi! Pentru cei care preferă tablourile există o variantă care îmbină perfect ideea de decorațiune cu cea de natură: tabloul cu plante decorative.Astfel de plante sunt foarte utile în spațiile interioare publice precum: birouri, cafenele, restaurante, pensiuni.

32-photoframes

Pentru cei care au business-uri în domeniul horeca, decorațiunile și accesoriile sunt esențiale în menținerea unui mediu plăcut. Pentru a crea spații armonioase, folosiți detalii personalizate, obiecte care apropie invitații de locul în care se află, decorațiuni care să reprezinte identitatea spațiului și care să fie reținute de invitați.

Dacă nu ai timp să alegi obiectele potrivite spațiului tău, caută-le într-un magazin online de accesorii și decorațiuni pentru casă! Specialiștii online sunt disponibili pentru a vă oferi informații complete despre produsele decorative care vă plac și vă ajută să găsiți soluții personalizate pentru amenajarea casei sau a spațiului de lucru.