[Total: 2 Average: 5]

O casa noua vine la pachet cu multe aspecte pe care vrei nu vrei trebuie sa le iei in calcul daca iti doresti sa ai o casa utila, functionala si frumoasa!

Bucuria de a te muta la casa noua aduce si cateva griji suplimentare. Spre deosebire de o casa in care a mai locuit cineva, o casa noua are nevoie de cineva care sa ii dea functionalitate si sa ii descopere locurile cele mai placute pentru socializare si relaxare.

1. Mobila pentru o casa noua

Gandeste-te din timp la cum iti vei mobila casa! Comanda medie pentru realizarea mobilei este de o luna sau chiar doua. Daca nu gasesti mobila pentru dimensiunile casei, mai bine alegi sa iti comanzi ceva care sa se potriveasca la fix. In felul asta, nu vei avea spatii moarte si vei folosi intr-un mod util fiecare centimetru.

2. Galeriile pentru perdele

Masoara geamurile si gandeste-te daca iti vei monta galeria din perete in perete. Unele galerii au capete putin mai mari si atunci cand iei dimensiunea finala trebuie sa le iei in calcul. Dimensiunile capetelor de galerii variaza de la 1 cm – pentru capete simple pana la 10 cm – capete de lemn.

3. Culoarea peretilor intr-o casa noua

O data ce comanzi mobila, stabileste si culoarea peretilor. In general, casele noi au vopseaua deja aplicata – alb. Daca iti poti alege finisajele, gandeste-te la o culoare complementara sau in contrast cu mobila. Alege o culoare preferata si descopera-i nuantele! Uneori, variatiile de culori pot face diferenta.

4. Contractele cu furnizorii de servicii

Nu uita de contractul cu firmele de internet & TV, gaze, electricitate. Montarea infrastructurii necesare pentru cablu, de exemplu, (in caz ca nu exista) dureaza aproximativ 90 zile.

5. Inspiratie

Arunca-ti un ochi pe blog-urile designerilor de interior. Te pot inspira in alegerile pe care trebuie sa le iei! In plus, vei observa ca in amenajarile specialistilor, nu vei vedea amenajari obisnuite. Invata cum sa combini forme si culori pentru efecte deosebite!