[Total: 3 Average: 5]

Decoratiuni din pietricele – cum vremea nu mai este chiar atat de prietenoasa, daca ai chef sa iti petreci timpul prin casa ar fi bine sa mai pui cateva pietricele decorative pe ici-colo pentru un plus de confort!

Toamna se poarta felinarele! Fiind un sezon aramiu, culorile calde sunt foarte potrivite pentru decoratiunile de casa. Serile petrecute in casa capata un aer mult mai boem si mai chic daca in living apare o lumina difuza de lumanare sau pe masa din bucatarie se intrevede un mic felinar vintage.

Ce iti propunem astazi este un scurt tutorial DIY (do it yourself) pentru decoratiuni din pietricele, pe care le poti face in cel mult 15 minute! Nu iti trebuie prea multa indemanare, ci doar cateva mici obiecte pe care le mai ai prin casa sau pe care le gasesti pe www.qdecor.ro: o foarfeca, putin lipici, putina dantela, lumanare cu led, pietricele decorative si…doua borcane pe care nu le-ai folosit la conservele de toamna asta.

Pasul 1

Mai intai, masori dantela astfel incat sa o poti lipi pe borcan, in forma unui cerc. Poti lipi un cerc sau doua…sau chiar poti sari peste pasul acesta!

dsc07755

Pasul 2

Iti alegi pietricelele decorative: acestea pot fi albe, maronii sau poti opta pentru scoarta aramie, cu un aer mai rustic.  Pietricelele decorative pot fi utilizate si in decoratiuni simple pentru baie sau pentru ghivecele cu flori, pentru a acoperi pamantul. Aspectul este unul mult mai uniform si ofera senzatia de bine finisat.

dsc07758 dsc07759

Pasul 3

Umpli pe jumatate borcanele cu pietricele decorative si deasupra asezi o lumanare cu led. Lumanarile simple nu se mai folosesc in astfel de decoratiuni pentru ca se termina foarte repede, emana un miros pe care nu toata lumea il agreaza si in plus nu sunt recomandate in preajma copiilor.

dsc07753

Pasul 4

Stingi lumina si te relaxezi cum stii mai bine!

dsc07760

dsc07765

dsc07764

Nu-i asa ca este simplu? Incearca si tu!

Bugetul necesar pentru aceste decoratiuni este de 23,4 lei.

Pietricele decorative de la Qdecor costa 18 lei si le gasesti aici

Lumanarile cu led costa 5.40/ set si le gasesti aici

Decoratiuni pentru petreceri in gradina mai gasesti pe www.maioni.ro >> aici