Magazin online de accesorii și decorațiuni pentru casă și grădină 


Qdecor.ro a fost lansat în anul 2013 cu gama de șine și galerii din aluminiu pentru perdele și draperii, profile pentru parchet și panouri decorative 3D. Acum, puteți gasi în shop-ul nostru și accesorii pentru perdele (ciucuri, șnururi, broșe și șnururi cu magnet), galerii de lemn, perdele franjuri, decorațiuni ambientale, decorațiuni pentru grădină precum și sfaturi și idei utile pentru amenajări interioare.

Deschis din dorința de a reduce timpul petrecut prin magazine în căutarea accesoriilor potrivite pentru casă și grădină, Qdecor.ro vine cu un catalog de produse având standarde de calitate superioare celor existente deja pe piață și un design funcțional care oferă durabilitate și siguranță amenajărilor interioare.

Ne propunem să fim un partener de încredere pentru proiectele de decorare ale clienților noștri! De aceea, îi încurajăm pe cei care ne trec "pragul virtual" să ne sune sau să ne scrie pentru că doar așa putem înțelege nevoile lor și le putem oferi informații complete despre soluțiile de amenajare pe care le propunem!

Idei și inspirație pentru casa ta

6 idei de cadouri de casă nouă

Nu-i așa că atunci când vrei să oferi un cadou de casă nouă unor persoane dragi parcă îți lipsește inspirația? Ai vrea să oferi ceva util, ceva nu foarte scump sau ceva care să le amintească de tine? Soluții sunt pentru fiecare situație în parte.

Decorațiuni pentru cafenele, restaurante sau pensiuni

Tu unde îți petreci ziua de lucru? Sau cum ai vrea să arate localul în care servești masa de prânz? Avem idei pentru voi! 

Cum ne organizăm pentru amenajarea sau renovarea casei?

Știi vorba aceea “Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”? Ei bine, se potrivește de minune atunci când începi să îți amenajezi sau renovezi casa.

Citește și alte articole și sfaturi utile aici >>