Prestashop Modules

 Magazin online de accesorii și decorațiuni pentru casă și grădină 


Qdecor.ro a fost lansat în anul 2013 cu gama de șine și galerii din aluminiu pentru perdele și draperii, profile pentru parchet și panouri decorative 3D. Acum, puteți gasi în shop-ul nostru și accesorii pentru perdele (ciucuri, șnururi, broșe și șnururi cu magnet), galerii de lemn, perdele franjuri, decorațiuni ambientale, decorațiuni pentru grădină precum și sfaturi și idei utile pentru amenajări interioare.

Deschis din dorința de a reduce timpul petrecut prin magazine în căutarea accesoriilor potrivite pentru casă și grădină, Qdecor.ro vine cu un catalog de produse având standarde de calitate superioare celor existente deja pe piață și un design funcțional care oferă durabilitate și siguranță amenajărilor interioare.

Ne propunem să fim un partener de încredere pentru proiectele de decorare ale clienților noștri! De aceea, îi încurajăm pe cei care ne trec "pragul virtual" să ne sune sau să ne scrie pentru că doar așa putem înțelege nevoile lor și le putem oferi informații complete despre soluțiile de amenajare pe care le propunem!

Idei și inspirație

Decorațiuni și ambient…de vacanță

Ce ne facem când trebuie să reducem considerabil  bugetul pentru planurile noastre de amenajare și să le programăm astfel încât să nu treacă vara fără să ne bucurăm de o locuință veselă și fresh? 


Decorațiuni pentru cafenele, restaurante sau pensiuni

Tu unde îți petreci ziua de lucru? Sau cum ai vrea să arate localul în care servești masa de prânz? Avem idei pentru voi! 


Must-have-uri în decorarea teraselor: Ghivece Multicolore și Lămpi Solare

Weekend-urile călduțe de primăvară merită petrecute în aer liber! Indiferent de cât spațiu decizi să îi oferi, grădina poate fi amenajată creativ astfel încât să îți ofere relaxarea mult dorită!!...citeste mai departe

Citește și alte articole