[Total: 1 Average: 5]

Nu-i așa că atunci când vrei să oferi un cadou de casă nouă unor persoane dragi parcă îți lipsește inspirația? Ai vrea să oferi ceva util, ceva nu foarte scump sau ceva care să le amintească de tine? Soluții sunt pentru fiecare situație în parte. Totul depinde însă de cât de apropiat ești față de cei cărora vrei să le faci cadoul și cât de bine poți comunica cu aceștia.

Cadourile de casă nouă ar trebui să fie practice.  Încearcă să te gândești la nevoile celor care abia s-au mutat și cum anume i-ai putea ajuta. Bugetul este foarte important, însă orice obiect ai alege, asigură-te să aibă o utilitate.

Noi am făcut un top 6 cadouri de casă nouă care ar fi folositoare într-o casă precum și un buget pentru fiecare în parte:

6 cadouri de casă nouă

  1. Accesorii pentru balcon sau terasă. Dacă noii proprietari au balcon, terasă sau grădină, atunci cu siguranță își vor dori și puțină verdeață. Câteva ghivece colorate și vesele le vor aduce bucuria pe buze. Propunerea noastre este pentru alegerea mai multor ghivece din spumă – nu se sparg, și au un design deosebit, diferit de cele clasice. Preț; de la 9 lei/ buc. cadouri de casa noua
  2. Decorațiuni de bucătărie sau living. Cu toată aglomerația mutatului, decorațiunile și accesoriile pentru casă au rămas undeva în planurile și listele de cumpărături pentru mai târziu. Oferă-le o mână de ajutor însă documentează-te bine înainte. Poate le lipsește un corp de iluminat pentru bucătărie? Sau o lampă  cu picior înalt pentru living? Preț:399 lei.

lampa cu picior inalt

3. Decorațiuni pentru dormitor. Trebuie să cunoști stilul amenajării și mizează pe piese clasice. Un set de suporturi pentru lumânări, felinare, ramă foto sau o floare artificiala –  o orhidee pentru baie, un buchet de trandafiri pentru noptiera. Toate pot di cadouri de casă nouă. Cum ți s-ar părea un set de suporturi pentru lumânări? Orhidee, preț 49 lei, felinare: de la 23 lei. Vezi mai multe decorațiuni aici. amenajari cu panouri 3d decorative

4. Galerii pentru perdele – un cadou inedit dar foarte necesar. Da, poate suna atipic, însă vorbim din experientă. Avem clienți care comandă galerii din aluminiu pentru prieteni și rude pentru a le oferi drept cadouri de casă nouă. Chiar dacă nu va fi o surpriză pentru cei care primesc cadoul, va fi cu siguranță un cadou foarte apreciat. Trebuie doar să afli dimensiunile și preferințele de culoare. Preț: de la 90.08 lei/ m.

cadou de casa noua

5. Electrocasnice mici – poate că prietenii tăi au nevoie de un aparat de cafea, un sandwich maker sau un prajitor de pâine. Este o soluție rapidă și practică.

6. Proiect de design pentru casa lor. De obicei, amenajarea casei presupune multă documentare. În afară de proiectele de amenajare făcute de designeri și arhitecți există și propuneri ale decoratorilor de interior, ceva mai accesibile la preț. Îi poți impresiona pe cei dragi cu un plan de amenajare al dormitorului sau al livingului. Va fi apreciat.

Multă inspirație să ai! Și nu uita:

Roasters