[Total: 0 Average: 0]

Sărbătoarea de Paște ne adună pe toți în jurul mesei, de la mic la mare. Nu ar fi drăguț că iepurașul de Paște să nu uite pe nimeni?

Pentru că mai sunt doar câteva zile, este momentul să te grăbești!  Nu refuza invitația celor dragi de a petrece împreună această sărbătoare din cauza lipsei de timp! Ești la un click distanță de cadouri frumoase și utile pentru familie și prieteni! Poți începe căutarea de cadouri online chiar acum pe www.qdecor.ro.

Mai jos, noi îți dăm o mână de ajutor cu câteva sugestii!

 Orhidee artificială în ghiveci

ofera o floare

Dacă ai ales să mergi în vizită la prieteni, atunci este momentul perfect pentru a le oferi o orhidee artificială în ghiveci. Pe lângă faptul că imită la perfecție aspectul natural al orhideei, acest cadou nu se va ofili pentru mult timp!  În plus, aduce o notă de rafinament livingului și oferă eleganță  amenajării.

Bonsai artificial în ghiveci

Bonsai Decorativ Cedar

Bonsaiul este întâi de toate un simbol al prestigiului și al onoarei. Cum plantarea și îngrijirea unui bonsai natural este ușor anevoioasă, oferirea unui bonsai artificial va fi cu siguranță un cadou excelent. Bonsaiul artificial în ghiveci creează un peisaj natural perfect, încadrându-se în amenajările moderne. Profită acum și cumpără un bonsai artificial în ghiveci la un preț special pe www.qdecor.ro

 Lavanda artificială în ghiveci

levantica

Lavanda este printre vedetele sezonului în materie de flori! Dacă alegi să oferi cadou celor apropiați o lavandă artificială în ghiveci cu siguranță nu vei da greș! Naturalețea și aspectul ei proaspăt va însenina orice casă și amenajare. În plus, nu are nevoie de îngrijire zilnică, păstrându-și aspectul natural pentru o perioadă lungă de timp.

 Ramă foto

Rame foto

Un alt cadou pe care îl puteți oferi celor dragi și pe care îl puteți personaliza este rama foto. Pentru a se potrivi ocaziei, noi îți recomandăm să alegi rama în culori pastelate, de primăvară. Atunci când dorești să achiziționezi o ramă foto, este important să cunoști foarte bine persoanele cărora o vei oferi precum și casa acestora!

Suporturi pentru lumânări și lumânări     

Suporturi Lumanari

Dacă vrei să impresionezi pe cineva cu un cadou deosebit, atunci suporturile pentru lumânări și lumânările cu led sunt piesele pe care le cauți! Designul modern și utilitatea acestora îmbină perfect utilul cu plăcutul oferind o propunere interesantă de cadou pentru prieteni sau familie. O parte din aceaste suporturi pentru lumânări și lumânări cu led le găsești la prețuri de sărbătoare pe www.qdecor.ro.

Dacă ți-au plăcut ideile noastre de cadou, atunci grăbește-te pentru că mai sunt doar câteva zile în care le mai putem livra! Te invităm să răsfoiești și celelalte pagini ale site-ului nostru pentru a găsi alte obiecte decorative pentru casă și grădină, excelente pentru a le oferi celor apropiați!

www.qdecor.ro.