[Total: 2 Average: 3.5]

Vara s-a terminat de aproape o saptamana si vremea capricioasa de afara, de la soare la ploaie si de la ploaie la vant ne determina sa luam anumite masuri atunci cand vorbim de amanejari interioare.  Chiar daca mai sunt zile in care se poate, cel putin din perspectiva termometrului de exterior si interior, inca sa ne simtim ca-n vara, e important sa fim pregatiti. Astfel, e timpul sa cautam preturi promotionale pentru perdelele de usa, caci nu doar vara avem nevoie de ele, ci si toamna, unul dintre cele mai capricioase anotimpuri.

Mai mult ca sigur ca majoritatea avem perdele pentru geamuri, insa sunt cam putini cei care au avut spirit suficient de intreprinzator incat sa realizeze ca nu doar geamurile trebuie acoperite cu perdele, ci si usile au nevoie de asta.

Desi adesea usile sunt opace, ori construite din diverse materiale, fara geamuri, pe principiul ca asta scade pretul usii, designerii de interior din intreaga lume recomanda usile cu geamuri, automat fiind asadar nevoie de perdele pentru usi de interior, dar si de exterior. Motivul care se recomanda geamuri e simplu. Acestea aduc  un plus de lumina, in special atunci cand vorbim de usile de interior balcon sau mansarda.

Pe Qdecor gasiti o gama variata de perdele de usi atat modele mai mari cat si modele adaptate

La ce este buna o perdea pentru usa? In primul rand, arata bine, lasa impresia unei incaperi mai spatioase, mai ales atunci cand se umfla de la adierile vantului. Mai apoi, umple incaperea, insa face asta intr-un mod subtil, putand totodata masca anumite imperfectiuni ale camerei sau ale usii, care nu trebuie sa fie una din modelele noi, scumpe si exibitioniste.

Nu in ultimul rand, cand vine vorba de montare perdea usa, nu trebuie sa ne facem mari probleme, caci mai nou au aparut modele de perdele cu benzi magnetice, care se inchid in urma noastra dupa ce trecem de usa. Oricum, cu o simpla galerie de perdea, am rezovat intreg „necazul”, lucru care poate fi facut chiar si de o persoana neprofesionista, sau care nu poseda o forta fizica prea mare.

In  plus, exista spatii de interior unde se pot inlocui usile doar cu perdele pentru usi. Un astfel de design de perdea poate oferi multiple avantaje. Exista perdele care, datorita faptului ca sunt confecţionate dintr-un material special pentru locurile de trecere dintre camere, aduc mai multe beneficii locuintei.

De exemplu, daca se pune o perdea de usa din polipropilena, miscarea perdelei datorata vantului sau curentilor de aer vor ajuta materialul sa se încarce electrostatic oprind astfel intrarea prafului, a insectelor zburãtoare (muşte,ţinţari).

In plus, la separarea spaţiilor dintre bucãtãrie şi o altã încãpere izoleazã mirosul de bucãtãrie eficient şi în faţa uşilor de toaletã. Perdelele de usa din materiale derivate se folosesc la separarea decorativã a spaţiilor interioare, oferind o intimitate a separeurilor.

Pentru catalogul general de oferte consultati site-ul Qdecor.ro.