[Total: 16 Average: 3.5]

În timpul verii, amenajarea terasei cu perdele este o alegere funcțională dar și de efect. Living-ul outdoor este din ce în ce mai în vogă iar perdelele pot fi elementul care oferă intimitate terasei sau balconului.

Folosirea perdelelor pe terasă este o modalitate inedită de a extinde zona de confort a casei tale. Pe lângă aspectul sofisticat și bine finisat, perdelele crează un ambient plăcut.  În plus, “condimentează” spațiul și îi oferă un șarm incredibil.  Dungi, imprimeuri, culori energizante, texturi inspirate din natură sau alb boem, perdelele îți completează perfect terasa și grădina.

galerii pentru exterior

Alege țesătura potrivită pentru amenajarea unei terase cu perdele

Țesăturile pentru perdelele obișnuite pot să putrezească, să se decoloreze și să se deterioreze atunci când sunt lăsate vreme îndelungată afară. Pentru amenajarea unei terase cu perdele, folosiți țesături specifice rezistenței la umiditate, sol și rugină. Țesăturile moderne pentru exterior sunt fabricate astăzi într-o gamă largă de culori și modele, de la nuanțe de nude până la dungi clasice sau imprimeuri tropicale. Aceste modele sunt vopsite în soluție rezistentă la decolorare. Amestecurile de bumbac și de in sunt mai degrabă potrivite interioarelor pentru că, în soare, se decolorează repede. Le puteți folosi la exterior doar în nuanța de alb.  Dacă doriți perdele pentru exterior în culori solide, vă puteți îndrepta către materiale sintetice precum Polyester sau Nailon.

Prinderea perdelelor pe terasă cu galerii pentru exterior

Pentru prinderea unor perdele simple pe terasă veți avea nevoie de galerii din aluminiu sau șine din aluminiu cu un singur canal. Dacă doriți să montați și perdea și draperie utilizați galerii duble sau șine din aluminiu cu 2 canale.

Sunt recomandate galerii pentru exterior din aluminiu datorită fiabilității în timp dar și datorită proprietăților anticorozive, fiind tratate cu un compus rezistent la rugină. Sunt solide, rezistă la umiditate și nu se curbează sub greutatea perdelelor.

Galeriile pentru exterior din aluminiu sunt disponibile cu prindere în tavan.  În general, terasele nu au pereți, așadar prinderea trebuie să se facă în tavan cu console corespunzătoare. Modelele de galerii din aluminiu de la Qdecor au un design modern și simplu iar nuanțele mate nu atrag prea mult atenția de la decorul terasei. Perdelele vor fi prinse cu agrafe și călareți pe șine sau pe galerii și vor culisa pe toată lungimea perdelei astfel încât să le puteți trage ușor atunci când este soare.

Comandați galerii pentru exterior

Dacă vă tentează amenajarea unei terase cu perdele, atunci retineți că vă putem ajuta cu sistemele de galerii pentru exterior. Orice dimensiune, la comandă în doar 2 zile lucrătoare. Vă rugăm să ne contactați la 0752 01 01 40 sau pe comenzi@qdecor.ro.