[Total: 1 Average: 5]

Maratonul de acasa din fiecare dimineata: mic-dejun, cafea, hainele. Unde e jacheta? Trebuie sa iau si umbrela? Ah, deja este si jumatate, hai mai repede! Gata, am iesit pe usa. Viteza “turbo” si in sfarsit la serviciu. Deja ma gandesc la momentul cand voi ajunge din nou in pat.

Viata noastra se deruleaza pe repede inainte si cautam in fiecare zi cateva momente de liniste si confort care sa ne faca sa simtim caldura caminului si bucuria unui “acasa” adevarat.

Ce se mai poarta acasa?

Apelam la artificii mai mari sau mai mici care sa ne creeze senzatia de loc caldut. Cautam tendinte si idei de amenajare peste tot, ne inspiram din reviste si bloguri, ne intrebam prietenii, cerem sfaturi specialistilor. Cautam apartamente mari sau casa cu gradina.

Incercam sa ne gasim, de fapt, identitatea.

Acasa nu este despre cea mai moderna canapea sau cel mai mare televizor. Nu inseamna scaune de la X sau dressing Y. Acasa este relaxarea si bucuria unui pui de somn in fotoliul din sufragerie. Acasa este atunci cand aduni toate castanele de pe strada si le asezi intr-un castron pe masa din bucatarie. Sau atunci cand ai chef sa mananci in fata televizorului, pentru ca ti se pare mancarea mai gustoasa.

Acasa este despre tine si familia ta. Aduna din tot ceea ce vezi, doar ceea iti place si ti se potriveste! Descopera lucruri si aranjeaza-le cum iti vine dar nu cauta confirmarile in reviste sau la vecinii de vis-à-vis. Fii exact cum iti trece prin cap! Inspira-te dar nu copia! Fa-ti lucruri speciale in casa, mizeaza experienta ta si atmosfera! Creeaza povesti pentru fiecare obiect!

Acasa nu este un loc, ci o stare de spirit!