[Total: 4 Average: 5]

Jumatate din bucuria Craciunului sta intr-un decor de Craciun exact cum trebuie! Ghirlande, cizmulite, globulete, stelute, perne deorative, figurine, toate sunt necesare pentru un decor perfect. Decorul trebuie organizat din timp pentru ca atmosfera de sarbatoare sa fie pe gustul tau.

Partea cea mai buna este ca toate decoratiunile de Craciun sunt frumoase asa ca nu ai cum sa gresesti. Cel mai simplu este sa incerci sa folosesti o combinatie de culori pentru fiecare decor. Astfel, vei obtine un aspect uniform  si frumos.

Decor de Craciun pentru masa

De exemplu, pentru masa de Craciun,cele mai frecvente culori sunt verde si rosu. Copii vor fi incantati de o masa cu Mos Craciun. Asa ca foloseste cateva crengute de brad, cateva globulete si o figurina cu Mos Craciun. Spatiul ramas va fi „decorat” cu bunatatile preparate pentru masa de Craciun.

Brad de Craciun in teme de culoare

decor de Craciun

Daca pentru masa de Craciun, combinatia de verde cu rosu este cea mai potrivita, pentru brad, poti folosi si alte culori. Albul, argintiul si auriul sunt printre nuantele care marcheaza foarte bine magia sarbatorilor. Mai jos sunt cateva exemple care sa te inspire atunci cand impodobesti bradul.

Nu doar masa si bradul trebuie sa fie impodobite, ci in toata casa trebuie sa se simta atmosfera de sarbatoare. De la usa de la intrare pana la dormitor, in fiecare camera ai nevoie de putina „magie”. Foloseste ghirlande, instalatii de pom si globulete pentru a obtine un look festiv.

decor de Craciun

decor de Craciun Regula cea mai importanta pentru un decor de Craciun este sa folosesti cat mai multe decoratiuni! De asemenea, echilibreaza cromatic! Nu folosi mai mult de doua culori intr-un decor. Fii creativa! Alege o nuanta pentru fiecare camera. Apoi, joaca-te cu o 2 nuante pentru brad si masa. Astfel vei obtine un super decor de sarbatori!

Sursa foto: Pinterest