[Total: 4 Average: 5]

Primăvara este la o aruncătură de băț si pentru mulți este o perioadă perfectă pentru a decora casa. De la exterior la interior, câteva decorațiuni de primăvară vor aduce un aer fresh și primitor locuinței.

Începe din exterior

Exteriorul casei este un punct bun de pornire.  Începe un decor de primăvară pentru casă chiar de la ușă. Deocorează-ți ușa sau ferestrele de la intrare cu o coroniță  de primăvară. Amenajează intrarea cu un covoraș de intrare colorat, pune-ți o mini statuetă la ușă. Folosește-te de câteva ghivece cu flori artificiale pentru a crea un colț de primăvară chiar de la intrare.

decor de primavara pentru casa

Curățenia de primăvară

Împrospătarea decorului casei nu înseamnă neapărat adăugarea multor decorațiuni de primăvară. În acest caz este mai mult despre curățenie și organizare. Simplifică-ți decorul, pune de o parte lucrurile de care nu ai neapărată nevoie. Optează pentru un decor curat și bucură-te de mai mult spațiu!

În interior este necesar să faci o curățenie de primăvară mai temeinică. Ferestrele trebuie să fie curate, perdelele și draperiile, de asemenea.  Ia în calcul și schimbarea acestora cu unele în nuanțe mai potrivite cu sezonul de primvăvară.

Paleta de culori pentru un decor de primăvară pentru casă

Gândește-te la o paletă de culori pe care să o folosești în decorul de primăvară al casei tale.  Ce spui de culorile pastelate? Acestea sunt cele mai potrivite pentru decorațiunile de primăvară.  Și o paletă cu nuanțe de verde cald și alb însuflețită de câteva plante ar putea fi o altă variantă.

Cu ce să obții un decor de primăvară pentru casă:

  • Perne decorative și pături subțiri – sunt ușor de încorporat în orice decor. Trebuie doar să le arunci pe canapea și voila – un look foarte fresh.
  • Flori naturale – întotdeauna vor împrospăta aspectul casei!
  • Flori artificiale – sunt foarte practice pentru că le poți folosi sezon după sezon și mai ales pentru că le așeza foarte ușor în locurile în care nu poți pune o vază cu apa.
  • Coronița de ușă – de nelipsit  în niciun sezon de pe ușa de la intrare.
  • Perdelele – aduc o schimbare majoră în orice interior.

Sursa foto: thedesigntwins.com, Pinterest.com