[Total: 5 Average: 5]

Tu ce mobilier pentru baie folosesti? Sau mai bine zis, ai loc de mobilier pentru baie, in baie? De multe ori, baile sunt gandite la milimetru pentru obiectele sanitare si spatiul pentru depozitare ramane foarte ingust.

Ceea ce gasim prin magazine este de obicei prea lat, prea lung sau prea inalt pentru o baie dintr-un apartament normal. Cu toate acestea, nevoile sunt foarte mari pentru ca avem o multime de produse si obiecte care trebuie sa ramana in baie pentru a fi la indemana.


Alege un mobilier pentru baie care sa ascunda toate produsele.

Porind de la aceste date, am incercat sa gasim cateva idei de mobilier care sa fie foarte practice – sa arate bine dar sa fie si foarte incapatoare. Si daca tot am spus incapatoare, iti zic un truc legat de designul unei bai: cu cat pare mai goala, cu atat este mai frumoasa. In alte cuvinte, cu cat reusesti sa ascunzi produsele intr-un dulap, cu atat baia va arata mai curata si mai spatioasa. Aglomerarea de obiecte si de produse ii dauneaza foarte mult.

Tot la categoria trucuri de design pentru baie intra si inventarierea fiecarui spatiu gol din baie. Asta inseamna sa masori fiecare coltisor sau loc care este liber si sa il personalizezi cu un spatiu de depozitare. De exemplu, deasupra usii, iti ramane spatiu? Da. Perfect, poti pune o etajera pentru prosoape.

Si culoarea este importanta in baie, mai ales daca spatiul este foarte mic. Culorile mai aprinse sau pastelate iti vor scoate din anonimat baia. Vopseste un perete intr-o culoare diferita si mergi pe accesorii colorate – covorase, prosoape.  Fiecare detaliu este important si are nevoie de atentia ta. Chiar si sapuniera.

Nu uita sa gasesti un loc, langa fereastra sau oriunde pentru o planta sau o floare. Cele artificiale arata mai bine si nu vor fi deranjate de abur sau umezeala. Si plantele suculente se incadreaza bine in baie. Descopera-le chiar in magazinul nostru online, in categoria Decoratiuni & cadouri.

Sursa foto: Pinterest