[Total: 0 Average: 0]

Tendintele in amenajari pentru anul 2015 vor continua sa fie in stilul minimalist, modern si foarte practic, aducand spatiilor functionalitate dar si mai multa amploare, prin produse si piese de mobilier inedite. In plus, se observa din ce in ce mai mult tendita de a decora casa cu obiecte eco-friendly, materiale, finisaje si elemente de origine naturala: lemn, piatra, pluta, argila  sau bambus.


Printre aceste piese inedite se afla panourile decorative 3D. Asa cum le spune si numele, aceste panouri au rol decorativ, nu inlocuiesc peretele clasic ci sunt aplicate pe un perete, putand fi gasite intr-o paleta mare de modele si culori.  Au dimensiuni standard de 50×50 cm, sunt in relief, avand efect 3D si ofera si posibilitatea de a le vopsi, dupa propriile preferinte. De asemenea, sunt realizate de bambus, ceea ce le face sa fie unul dintre must-have-urile sezonului.

Avantajul cel mai mare al acestor produse, pe langa design, este usurinta in montaj. Avand dimensiuni accesibile, se pot fixa oriunde si se pot potrivi astfel incat sa acopere spatiile libere. La fel de usor se pot si demonta, fara a lasa urme sau a deteriora suprafata pe care sunt prinse. In plus, nu necesita montaj specializat, un simplu tutorial fiind suficient. Mai jos un exemplu:

Panourile decorative finiseaza si decoreaza atat camerele de zi cat si bucatariile sau dormitorul. Efectele tridimensionale si apartenenta la categoria produselor eco-friendly le incadreaza cu succes in randul amenajarilor moderne si inedite. Folosite in amenajarile locuintei, ofera un plus de personalizare, imprimand o nota deosebita ambientului si accentuand anumite aspecte din casa.

Mai jos puteti vedea cateva exemple de amenajari interioare prin panouri decorative:

Panourile decorative 3D sunt disponibile acum in magazinul nostru online www.qdecor.ro . Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.

Model Perete Decorativ 3D
Perete Decorativ 3D