[Total: 0 Average: 0]

Esti in cautare de perdele pentru usa? După cum bine știi, când vine vorba de amenajări, spațiul este cea mai mare problemă! De regulă, este insuficient pentru exprimare dorințelor decorative individuale. Știm, fiecare membru al familiei își dorește colțisorul lui, dar cum să îi mulțumești pe toți?

Qdecor vine cu o soluție pentru delimitarea spațiului într-un mod practic, creativ și deloc costisitor: perdele pentru usa pentru orice tip de amenajare. Aceste perdele pentru usa pot fi utilizate când doriți să faceți trecerea dintr-o cameră în alta atunci când nu există ușă. Totodată, le puteți folosi și pentru a delimita o zona dintr-o cameră cum ar fi spațiul de depozitare sau un colț de relaxare!

perdea-franjuri-diamonds-beads

Cea mai frecventă amenajare cu aceste perdele pentru usa este cea din bucătărie, balcon sau terasă! Întradevăr, în aceste amenajări scopul este și unul practic, nu doar estetic. Perdeaua franjuri delimitează zona de masă de zona de gătit, terasa de bucătărie sau balconul de bucătărie și în plus, protejează casa de pătrunderea insectelor de vară.

perdea-franjuri-wooden-beads-65-siraguri

Cat de deasa trebuie sa fie perdeaua de usa?

În funcție de locul de amplasare, densitatea perdelei poate varia. Dacă perdeaua are un simplu efect decorativ, atunci siragurile pot fi mai depărtate, însă dacă doriți să accentuați delimitarea spațiului folosiți o perdea mai deasă. Texturile acestor perdele sunt variate astfel încât să  le puteți utiliza atât în interior cât și în exterior. De asemenea, culorile sunt variate, de la maro și culori clasice pentru living până la roșu și verde pentru terasă sau balcon.

perdea-franjuri-torsades-80-siraguri

Dacă ți-am dat idei pentru delimitarea spațiului în casa, atunci spor la treabă! Te invităm să răsfoiești și celelalte pagini ale site-ului nostru pentru a găsi obiecte decorative și accesorii pentru casă și grădină vesele și cu stil!

Daca vrei sa cumperi perdele pentru usa intra pe www.qdecor.ro sau da-ne un telefon la 0752 01 01 40.

Save

Save