[Total: 0 Average: 0]

Ai avut vreodată impresia că o floare în ghiveci îți face ziua mai frumoasă? Cu siguranța, da! O locuință frumoasă, bine decorată și veselă îți va îmbunătăți vizibil starea mentală și va contura un mini-paradis pentru tine și familia ta.

Ne-am gândit să împărtășim cu voi câteva secrete pentru un „upgrade” al locuinței rapid și cu un buget redus! Nu trebuie decât să…ai un weekend liber și chef de redecorare!

  1. Concentrează-te pe camerele în care petreceți cel mai mult timp acasă

Dacă nu ai un buget pentru toată locuința și nici timpul necesar pentru aceasta, atunci prioritizează-ți încăperile în care vă place să petreceți cel mai mult timp împreună! Poate fi bucătăria, livingul…sau chiar terasa!

  1. Pereții – cea mai vizibilă parte a oricărei camere

Da, oferă-le pereților un look nou! Alege o altă culoare pentru ei…sau mai simplu, alege un perete pe care să îl decorezi cu panouri 3D. Rezultatul va fi unul formidabil! Panourile 3D se montează foarte simplu și oferă un aspect modern și sofisticat. Montează panouri 3D doar pe un singur perete al camerei, pentru un plus de stil și personalizează-l cu o culoare pastelată sau chiar aprinsă! În plus, montarea panourilor 3D este o activitate de weekend constructivă pentru orice familie!

  1. Alege decorațiuni pentru casă care să atragă atenția

După ce ai terminat de montat panourile 3D, completează decorul cu accesorii interesante: ramă foto, perdele franjuri,  lampă sau corpuri de iluminat moderne, care creează un ambient chic și nou.  Nu trebuie să lipsească din nicio încăpere florile ornamentale. Pentru că cele naturale au nevoie de îngrijire speciale, sfatul designerilor este să vă accesorizați casa cu flori artificiale care sunt tot timpul vesele și înflorite și nu necesită atenție suplimentară. Printre florile artificiale care contribuie la conturarea unui ambient primitor sunt: lavanda în ghiveci și orhideea în ghiveci.

  1. Bucură-te! Beneficiile unei case bine decorate

Nu îți vei putea da seama de avantajele unei case decorate bine până nu începi să îți conturezi propriul stil. Fiecare își imaginează „casa visurilor” iar printr-un decor potrivit chiar te vei simți cu adevărat împlinit! Și încă ceva: Casa este micul paradis în care petrecem cea mai mare parte a timpului liber și în care ne planificăm viitorul nostru și al familiei noastre, de accea trebuie să ne inspire mereu pentru alegeri înțelepte!

 

Sursa foto: https://ro.pinterest.com/pin/406238828870387118/