[Total: 1 Average: 5]

Ai nevoie de rafturi pentru depozitare ca sa iti faci viata mai usoara si casa bine organizata. Secretul unei case frumoase este curatenia. Mai exact, pentru a reusi sa te bucuri cu adevarat de „acasa”, ai nevoie de ordine in lucruri.

Si cum sezonul curateniei de primavara este deja deschis,  ai putea sa iti arunci o privire prin obiectele aruncate prin balcon sau camara. Daca nu vrei sa renunti la ele, macar organizeaza-le mai bine pe niste rafturi pentru depozitare cu polite metalice sau din MDF. In functie de lucrurile pe care trebuie sa le asezi, ai posibilitatea sa alegi din mai multe modele care sustin pana la 200 kg pe polita.

rafturi metalice

Care sunt avantajele unor rafturi pentru depozitare in casa?

In primul rand, sunt foarte utile si practice. Folosesc spatiul pe verticala intr-un mod inteligent si iti ofera posibilitatea sa aranjezi foarte bine lucruri pentru care nu gaseai niciodata un loc. Aceste rafturi metalice de depozitare au dimensiuni care permit pozitionarea in spatii foarte inguste cum ar fi balconul, debaraua sau camara.

In al doilea rand, rafturile metalice depozitare sunt foarte rezistente. Unele rafturi metalice cu polite metalice sustin 50 kg/polita, putand fi folosite pentru depozitarea conservelor, alimentelor, obiectelor din casa iar cele cu polite de MDF ajung pana la capacitatea de 200 kg/polita.

Un alt avantaj al acestor rafturi pentru depozitare este ca au politele reglabile. In acest fel, nu trebuie sa inghesui obiectele mari si voluminoase ci poti sa maresti spatiul dintre polite atat cat iti trebuie.

Daca nu iti place aspectul industrial si vrei sa folosesti rafturi chiar in bucatarie sau intr-un loc mai vizibil din casa, atunci cumpara rafturi metalice albe care au un aspect mai placut si mai usor de integrat in decorul casei.