[Total: 1 Average: 5]

Stilul minimalist în birou te va ajuta să scapi de multe dintre obiectele care îți încarcă spațiul și îți fură din productivitate. Astfel de birouri mai “goale” stimulează concentrarea și gândurea creativă.  Așadar, dacă vrei să începi să amenajezi în stil minimalist, biroul este un start bun, căci te va ajuta să fii mai ordonat.

În designul interior, minimalismul înseamnă puține culori și obiecte. Decorațiunile și accesoriile nu sunt necesare iar combinatiile de culori nu își au locul.  În schimb, se pune accentul pe mobilier, pe forma acestuia, pe designul neobișnuit care îl face să arate modern. Materialele sunt atent ales astfel încât totul decorul să apară sofisticat. Nimic nu este lăsat la întâmplare în stilul minimalist, totul trebuie să fie foarte bine organizat.

stilul minimalist în birou

Ce ai nevoie pentru a decora în stilul minimalist în birou?

Lista obiectelor pentru un birou minimalist…este minima. Ai nevoie de puține obiecte care să te ajute să faci spatiul cât mai functional. Te poți inspira din galeria foto de birouri minimaliste precum și din ideile de mai jos.

Birou în stil minimalist

Pentru un birou în stil minimalist alege o masă/birou care să fie o piesă deosebită în décor: fie prin material, fie prin formă, fie prin dimensiune. Păstrează puține obiecte pe care să le ai la îndemână pe birou – cu cât mai puține cu atât mai bine: laptopul, ceva de scris, poate o plantă suculentă.  

stilul minimalist în birou
stilul minimalist în birou

Raft metalic pentru birou

Organizează dosarele și documentele pe care le ai într-un raft. Păstrează doar ceea ce folosești și organizează așa cum știi că îți trebuie. Dacă se adună prea multe, folosește cutii simple, pentru depozitare astfel încât să nu se aglomereze polițele raftului.

stilul minimalist în birou
stilul minimalist în birou
stilul minimalist în birou

Tablouri minimaliste

Chiar dacă spațiul trebuie să fie aerisit, poți folosi un tablou sau un ceas pentru perete. Tablourile sau decorațiunile definesc stilul amenajării dacă sunt alese în culorile neutre, simple și păstrând simplitatea celorlalte elemente.

birou in stilul minimalist

Sursa foto: https://renoguide.com.au/