[Total: 7 Average: 4.3]

Decorarea dining-ului depinde intr-o masura importanta de masa si accesoriile textile pentru masa. Iar ca sa fim in pas cu tendintele moderne de décor atunci avem nevoie de o traversa masa pentru dining sau living.

Traversa masa sau fata de masa slim

Pentru un aspect modern, aranjamentul de masa incepe cu folosirea unei traverse de masa sau chiar doua pentru masa de dining. Acestea au un rol decorativ si imbraca foarte bine o masa obinsuita. Faptul ca le gasesti intr-o varietate mare de culori, materiale si marimi este un mare avantaj pentru a fi mai creativa atunci cand aranjezi masa.

traversamasa

Cum aranjam o traversa masa

De obicei, o traversa masa trebuie sa cada peste fiecare capat al mesei. Este mult mai estetic sa depaseasca marginile mesei si sa ramana usor suspendate, insa in fiecare parte a mesei in mod egal. Latimea potrivita pentru o travesa masa ar trebui sa fie cam 1/3 din latimea mesei atunci cand acesta este asezat pe lungime. Pentru un table runner plasat pe latimea mesei, acesta ar trebui sa fie mai ingust, aproximativ ¼ din latimea mesei.

traversamasa

Daca ai o masa de dining rotunda de 8 persoane, intinde 2 runnere in x si astfel creezi o atmosfera mai intima oferindu-le in acelasi timp spatiu fiecarei persoane de la masa.

5 motive pentru care sa decorezi masa cu o traversa masa:

  1. Daca ai o masa de dining din lemn si nu vrei sa o acoperi cu o fata de masa, atunci un table runner iti va crea un décor minunat.
  2. Foloseste cate un model de table runner la fiecare eveniment – va aduce culoare, textura si va scoate masa din banal.
  3. Iti ofera posibilitatea sa creezi aranjamente de masa inedite si spectaculoase, le poti aranja pe lungime, latime si le poti intesecta.
  4. Nu este nevoie sa le folosesti doar pe masa din living. Sunt interesante si pe masute mai mici sau comode de living.
  5. Te ajuta sa creezi un stil original la masa. Si, daca nu vrei sa te desparti de fata de masa clasica, le poti folosi fara problema peste aceasta. Vei obtine astfel un aspect elegant.

Daca vrei si tu accesorii simpatice pentru casa ta, te asteptam in magazinul nostru virtual: www.qdecor.ro In curand, vei gasi aceste modele de traversa masa in sectiunea Decoratiuni si ambient.