[Total: 2 Average: 4]

Ai o gradina pe care nu stii cum sa o amenajezi? Ti-am pregatit cateva idei amenajare gradina care sa te inspire. In functie de spatiul pe care il ai dar si in functie de preferintele tale vei reusi sa iti conturezi oaza de verdeata.

Ca sa iti poti amenaja gradina trebuie sa te gandesti mai intai la ce anume vrei sa o folosesti. Iti doresti un loc in care sa iti poti primi prietenii la un gratar? Sau vrei un colt de verdeata in care sa citesti si sa te relaxezi? Ai nevoie de un loc de joaca pentru copii? Iti place sa stai la soare sa te bronzezi in timpul verii? Sunt doar cateva dintre criteriile care influezeaza modul de amenajare pentru gradina – vezi aici si diferite stiluri de amenajare a gradinii – modern, rustic sau sabby chic.

O varietate mare de idei amenajare gradina gasesti si in mobilierul din paleti. Acestia se incadreaza in amenajarile rustice. Daca ii accesorizezi cu perne moi sunt foarte confortabili.  La fel, bucura-te si de frumusetea unor flori artificiale in ghiveci care sa iti decoreze masa si terasa. Vor spori designul gradinii si in plus, vor fi inflorite tot timpul.

Dupa ce ti-ai stabilit scopul si stilul preferat poti sa te apuci de treaba. Gandeste-te la materialul din care va fi mobilierul: lemn, fier, plastic sau ratan? Nu trebuie sa lasi deoparte nici cel mai important aspect din gradina: verdeata! O gradina frumoasa se construieste in cativa ani asa ca trebuie sa te preocupi de gazon, pomi fructiferi si flori. Cu cat mai multe, cu atat mai bine.

idei amenajare gradina idei amenajare gradina

Sursa foto: Pinterest, 101palletideas.com, sunset.com, goodhousekeeping.com

Pentru decoratiuni si accesoriii pentru casa si gradina te invitam sa accesezi magazinul nostru online: www.qdecor.ro

www.qdecor.ro