[Total: 2 Average: 5]

Pe Qdecor te așteptăm cu reduceri speciale la categoriile principale de produse. Urmărește-ne pe 12 noiembrie si comandă la cele mai mici prețuri din an!

oferte black friday pentru casă și grădină

Dacă ești în căutare de oferte Black Friday pentru casă și gradină, atunci poți începe să îți programezi cumpăraturi. Mai sunt 10 zile până la Black Friday iar lista cu produsele de care ai nevoie trebuie sa fie gata. Acum este momentul sa verifici prețurile, să vezi ca îți mai lipsește de prin casă și să îți organizezi o lista cu articolele pe care sa le urmărești.

oferte black friday pentru casă și grădină

Ce oferte Black Friday pentru casă și gradină sunt „pe bune”?

Conceptul de oferte Black Friday pentru casă și gradină se aplică, în general, produselor sezoniere sau ieșite din colectie. De aceea, dacă vrei sa găsești reduceri la produse pentru casă și gradină atunci trebuie să îți îndrepți atenția către articole de vară, de exemplu.  Sezonul lor a trecut deja, asa că stocurile rămase vor fi scoase pentru Black Friday: ghivece pentru flori, jardiniere, lămpi solare sau mobilier de gradină. Profită din plin! Este un moment perfect pentru a-ți pregăti grădina sau balconul cu decorațuni și accesorii frumoase la prețuri mici. În plus, de ghivece si jardiniere ai nevoie tot timpul asa ca niciodată nu strică să ai câteva “rezerve” pe care să le folosești.

Mobilier din colecții mai vechi

Și colecțiile mai vechi de mobilier vor apărea prin oferte Black Friday pentru casă și gradină. Dacă ai nevoie de o anumită piesă de mobilier, poți începe să cauți prin magazine online ceea ce ți-ar trebui. Verifică din ce colecție este și află dacă magazinul respectiv va avea în desfășurare o campanie cu oferte Black Friday pentru casă și gradină.

oferte black friday pentru casă și grădină

Electrocasnice, desigur.

Produsele electrocasnice vor fi, bineînțeles, la mare căutare de Black Friday. Tocmai pentru că acestea sunt cele care se “demodează” foarte repede. Folosește principiul omului gospodar care își face vara sanie și iarna car și vezi ce aparate trebuie să înlocuiești prin casă. Poate un aer condiționat? Nu este de sezon, dar în sezon sigur va fi mai scump.

Indiferent dacă ești în căutare de un anumit produs sau nu, mult așteptatele oferte de Black Friday pentru casă și gradină ar trebui sa te ajute să găsești articole mai ieftine. Fii cu ochii în patru de pe acum la prețuri si compară-le cu ceea ce vei găsi pe 16 noiembrie 2018.

Noi promitem să avem oferte Black Friday pentru casă si gradina, „pe bune”, la categoriile de șine și galerii pentru perdele, rafturi metalice și mobilier pentru grădină pe www.qdecor.ro 

Foto: Decoist.com, trendir.com