[Total: 0 Average: 0]

Incepem saptamana cu reduceri de primavara pe Qdecor. In perioada 21-28 martie, toate articolele din categoria Decoratiuni gradina, beneficiaza de reducere de 20%. Ce produse gasesti? Iti arat imediat.

Reduceri de primavara la ghivece de plastic

Gama de ghivece de plastic pe care o avem are avantajul culorilor foarte vii.  Ne place veselia si ne place sa coloram spatiul! Tocmai de aceea, am adus in stoc produse pe care sa le privim cu drag in gradina sau pe balcon.

Ghivece de spuma

Ghivecele de spuma sunt o noutate in categoria decoratiunilor de gradina. Pot fi utilizate atat ca masca pentru ghivecele normale cat si ca ghivece individuale. Materialul din care sunt realizate este impermeabil si are o textura maleabila placuta.

Lampi solare decorative

Scaparici, Fred si Wilma fac parte din gama de lami solare decorative haioase si foarte speciale pentru noi dar si pentru copiii din familia noastra. Sunt ideale pentru seri cu farmec in gradina sau pe terasa.

Set terasa Maud

Setul de terasa cu 2 scaune este perfect pentru un balcon mai mare sau o gradina mai ingusta. Are o culoare placuta si partea cea mai avantajoasa este pretul. Dar si faptul ca se poate rabata astfel incat poate fi depozitata usor in sezonul rece.

Campania de reduceri se desfasoara in perioada 21-28 martie. Toate produsele din categoria „Decoratiuni gradina” beneficiaza de un discount de 20% din pretul afisat.