[Total: 4 Average: 3.3]

In timpul verii ne obisnuim cu mesele in aer liber, intalnirile cu prietenii la un gratar si cu relaxarea de weekend in propria gradina.  Pentru ca totul sa fie perfect pune accent pe ambient si in special pe iluminatul exterior.

Noi am pregatit cateva idei de amenajare cu lampi solare excelente pentru distractia din vara asta.  Dar inainte sa ti le aratam, hai sa trecem in revista de ce sunt utile lampile solare.

Nu necesita sursa electrica

Motivul cel mai evident pentru care este util sa folosesti lampi solare este ca nu ai nevoie de prize pe terasa sau in gradina. Acestea isi incarca bacteria cu energie de la soare, stau infipte in pamant si incep sa se vada luminand cand se lasa intunericul.  Lampile solare sunt si mai  interesante atunci cand lumineaza un drum sau indica un anumit loc din gradina. In felul acesta reusesc sa creeaze o atmosfera magica.

Sunt economice

In functie de model si design lampile solare au costuri reduse. Iar la consum, te salveaza energia solara.

Sunt mai sigure, in special pentru copii

Pentru ca nu au nevoie de curent electric, nu mai apar in peisaj cabluri sau prelungitoare. Si nici nu se intampla nimic daca sunt udate de ploaie.

Lampi solare, ideale in decorul gradinii

Lampile solare sunt disponibile intr-o gama foarte mare de modele si forme. Unele mai simple, altele mai colorate, altele mai haioase. Pentru toate stilurile de gradina.

Acum, hai sa iti aratam cateva gradini decorate cu lampi solare.

Foto: Pinterest; Qdecor