[Total: 3 Average: 5]

Organizeza-ti lucrurile in rafturi metalice. Vei avea mai mult spatiu in casa. Solutia este simpla, utila si economica.

Iata de ce ai nevoie de rafturi metalice in casa ta:

  1. Vei avea tot timpul lucrurile la indemana. Alege oricare tip de rafturi metalice si vei vedea ca politele sunt inguste, fapt ce te ajuta sa ai in fata toate lucrurile pe care le depozitezi.
  2. Sustin greutate foarte mare. In casa, ai si lucruri mai grele pe care nu le poti pune intr-un dulap. Politele unor rafturi metalice pot tine pana la 250 kg/polita.
  3. Sunt usor de montat. Nu ai nevoie de o echipa de mesteri care sa vina sa iti monteze aceste rafturi. Pur si simplu urmezi instructiunile!
  4. Le poti folosi in orice incapere: bucatarie, camara, balcon, dormitor, garaj. Pentru ca au dimensiuni inguste, iti permit sa le asezi acolo unde ai nevoie.rafturi metalice
  5. Poti alege unul din cele 3 modele care sa ti se potriveasca. In functie de locul in care vrei sa il montezi opteaza intre un raft metalic alb sau unul cu polite din MDF.
  6. Solutia de depozitare cu rafturi metalice iti ofera posibilitatea sa muti obiectele de care de impiedici prin casa intr-un loc organizat si sa le poti accesa doar atunci cand ai nevoie.
  7. Preturile unor rafturi metalice sunt accesibile. Pe qdecor.ro pornesc de la 109.00 si ajung la 139 lei. Ele se diferentiaza in functie de greutatea maxima pe care o sustine o polita.
  8. Pentru a-i oferi un aspect mai „casnic” poti vopsi rafturile in culoarea ta preferata.

135d8c5f16d63712c97d22275435ec45

Foto: Pinterest