[Total: 9 Average: 4.7]

Sina de plastic pentru perdea poate fi o alegere tentanta daca avem in vedere pretul acesteia. Insa, inainte sa te grabesti sa o cumperi, arunca-ti un ochi peste toate micile problemele pe care ti le poate aduce in casa.

  1. Sina de plastic pentru perdea nu este stabilia si nu poate sustine o greutate prea mare pentru perdea si draperie. Si o data ce greutatea este prea mare, sina de plastic va incepe sa se desprinda usor din tavan pana va cadea de tot.
  2. In timp, sina de PVC pentru perdea isi pierde din rezistenta. Ca orice obiect de plastic, sina se deterioreaza si nu mai sta fixa in gaurile de prindere. De asemenea, sina de plastic nu poate fi montata in tavane de gips-carton.
  3. Sina de plastic se poate prinde doar in tavan. Spre deosebire de aceasta, sina de aluminiu pentru perdea poate avea si prindere in perete.
  4. Calaretii care gliseaza pe sina de PVC pentru perdea se deterioreaza si ei in timp (mai ales din cazuza soarelui) si cad de pe sina. Totodata, calaretii nu gliseaza usor si uniform pe o sina de plastic. Se impiedica si nu iti permit sa tragi usor perdeaua sau draperia.
  5. Sina de plastic se indoaie foarte usor daca perdeaua si draperia sunt prea grele.
  6. Dincolo de problemele de functionalitate pe care le prezinta, sina de plastic pentru perdea nu are un aspect foarte placut. PVC-ul este un material modest, nu foarte bine finisat.

Desi sistemul de prindere pentru perdea si draperie nu pare o chestiune importanta in amenajare, acesta devine o problema in sine abia atunci cand incep sa apara aceste mici inconveniente. Cu timpul, acestea sporesc starea de disconfort din locuinta. Pentru a evita problemele mentionate mai sus, ia in considerare alegerea unui sine de aluminiu pentru perdele sau a chiar a unei galerii de aluminiu pentru perdele. Daca ai nevoie de consiliere in alegerea sistemului de prindere potrivit, iti stam la dispozitie la telefon sau pe Whats’s app la 0752 01 01 40.

 

 

Foto: Pinterest