[Total: 11 Average: 3.5]

Fereastra si decorul acesteia sunt puncte de interes in amenajarea locuintei. De aceea, este important sa cunosti ce sistem de prindere sa folosesti pentru perdele si draperii, care este mai util si mai avantajos. Totodata, este bine sa alegi produse rezistente. Oricat de discrete ar fi, acestea sunt esentiale pentru ca asigura intimitatea casei. In plus, nu vei avea dispozitia necesara sa le schimbi prea des. Cu siguranta te vei enerva daca acestea se vor desprinde din tavan si le vei vedea cazute prin casa cu intreaga perdea.

1.Sunt accesorii elegante pentru o casa

Atunci cand cumperi galerii pentru perdele, nu te gandi doar la un sistem de prindere. Trebuie sa vezi aceste galerii pentru perdele ca pe accesorii elegante pentru locuinta ta. Au un design foarte bine finisat astfel incat sa contribuie la decorul camerei in care sunt montate. In plus, ele vin ca o completare a ferestrei si a perdelelor, reusind sa le puna mai mult in valoare.

2. Au capete decorative

Spre deosebire de sine pentru perdele, la galeriile de aluminiu, capetele se pot schimba. In functie de profilul ales, dreptunghiular sau rotund, capetele acestora au rol decorativ si pot fi alese in functie de designul camerei. Unele sunt simple, altele au striatii sau chiar insertii de sticla.

galerii pentru perdele galerii pentru perdele galerii pentru perdele galerii pentru perdele aluminiu qdecor.ro

3. Reprezinta solutia cea mai rezistenta in timp pentru prinderea perdelelor

Aluminiul din care sunt realizate galeriile pentru perdele este unul foarte rezistent si usor in acelasi timp. Galeriile de aluminiu sustin foarte bine greutatea perdelelor si, totodata, asigura prinderea foarte stransa in perete.

4. Pot fi montate atat in perete cat si in tavan

Majoritatea galeriilor de aluminiu pentru perdele pot fi montate atat in tavan cat si in perete. Existe console speciale de prindere a galeriilor pentru fiecare in parte. Prinderea pe tavan a galeriilor este utila in situatia in care fereastra este pana in tavan si nu exista spatiu suficient de prindere.

galerii pentru perdele qdecor.ro galerii pentru perdele qdecor.ro galerii pentru perdele qdecor.ro galerii pentru perdele qdecor.ro

5. Poti monta galerii pentru perdele si in perete de rigips

Galeriile de aluminiu pentru perdele se monteaza foarte usor, chiar si in rigips. Consolele de prindere se fixeaza in functie de lungimea galeriilor, la distante egale astfel incat greutatea perdelelor si a draperiilor sa fie distribuita corect.

galerii perdele

Daca ai nevoie de ajutor in alegerea unor galerii pentru perdele pentru casa ta, ne gasesti la 0752 01 01 40.