[Total: 13 Average: 2.2]

Nu stii ce modele de perdele si draperii se potrivesc in sufragerie? Sau iti doresti sa mai schimbi ceva prin casa? Nu trebuie sa schimbi perdeaua si draperia. Poti doar sa le rearanjeazi asa incat sa obtii un decor diferit si fresh.

Pentru a face aceasta schimbare, ai nevoie doar de ambrase (cordonul mic prin care poti lega draperia), ciucuri perdea, magneti sau snururi pentru perdele si draperii. Detalii mici, dar care pot aduce schimbari vizibile in locuinta.

Nu uita ca pentru un spatiu personal cat mai autentic, alegerea perdelei si a draperiilor este estentiala. Iar modul de aranjare a acestor personalizeaza foarte mult camera in care sunt montate. Stilul si preferintele fiecarei persoane sunt usor de proiectat prin textura, culoare si modul de combinare a acestor elemente. Cu cat indraznesti mai mult, cu atat vei reusi sa iti exprimi mai bine si mai frumos modul tau de a-ti decora locuinta. Nu ezita sa alegi ce iti place, chiar daca uneori iti va parea neobisnuit.

Acum, inspira-te de galeria foto de mai jos cu diferitele modele de perdele si draperii sau aranjamente pentru perdele si draperii.

 

modele de perdele si draperii modele de perdele si draperii modele de perdele si draperii modele de perdele si draperii modele de perdele si draperii modele de perdele si draperiimodele de perdele si draperii
modele de perdele si draperii modele de perdele si draperii modele de perdele si draperii modele de perdele si draperii modele de perdele si draperii

modele de perdele si draperii

modele de perdele si draperii modele de perdele si draperii

Foto: Eclat Home; Pinterest.

Cumpara online

Daca esti in cautare de produse cu personalitate pentru casa ta, te invitam in magazinul nostru online: www.qdecor.ro.

www.qdecor.ro