[Total: 25 Average: 2.9]

Daca esti in cautarea unui magazin perdele SIR Lujerului sau Militari, am o super recomandare pentru tine: magazinul de perdele Sir Lujerului.  Situat la etajul 1 al centrului comercial Sir (Sos. Virtutii, nr.1, la intersectie cu Bld. Iuliu Maniu), magazinul este bogat in textile pentru casa. Vei gasi aici perdele si draperii, ciucuri pentru perdele, lenjerii de pat, cuverturi, covoare, fete de mese si multe alte materiale pentru casa.

Complexul comercial SIR este unul dintre centrele mai vechi ale Bucurestiului, cu magazine de tip stand. Gasesti aici de toate: de la imbracaminte si incaltaminte pana la produse de ingrijire. Cu toate acestea, magazinul de perdele si draperii din Militari a incercat sa vina cu produse foarte variate, din game diferite si, foarte important, pentru toate buzunarele.

Materiale pentru perdele si draperii

La capitolul tesaturi, bineinteles, perdelele de voal sunt cele mai cautate. Insa, pe mine m-au inspirat si perdelele de in, in special pentru dormitor sau bucatarie. Tot aici am vazut perdele de matase intr-o combinatie superba cu draperii de catifea. De fapt, personalul magazinului a fost destul de receptiv cerintelor mele si a incercat sa imi sugereze cele mai potrivite combinatii de materiale si texturi.

Tipuri de cusaturi pentru perdele si draperii

Magazinul ofera si servicii de croitorie pentru perdele. Termenul de executie este relativ mic:  5 zile lucratoare. Dupa ce m-am uitat peste materiale, am vrut sa vad si ce fel de cusaturi am la dispozitie pentru o perdea. Pe scurt, se pot face orice modele de cusaturi, inclusiv cusaturi pe care le vedem in poze, pe Internet. Mi-au placut mult pliurile americane. Au un aspect modern si clasic in acelasi timp.

Sine si galerii pentru perdele

Sistemele de prindere pentru perdele si draperii le gasesti pe www.qdecor.ro. Iti oferim consultanta la masuratori si asiguram livrari prompte. Daca ai intrebari, poti suna direct magazinul SIR Lujerului la: 0767 669 519.

Eu sunt Andreea si ma gasesti pe blogul Qdecor cu fel de fel de articole pentru casa si gradina. Apropo de gradina, stii ca se apropie Black Friday pentru casa si gradina?