[Total: 1 Average: 5]

Cine nu și-ar dori vacanță cât e vara de lungă? Să lenevești în liniște, la umbră, în papuci și pijamale. Să bei o cafea încet, fără să mai conteze ce oră este. Să te bucuri de dolce far niente, în stilul tău. Și nu doar pentru o săptămână.

Nu avem cum să îți prelungim concediul, însă avem o idee de cum să zăbovești acasă, pe terasă sau pe balcon, așa cum vrei tu. Scaunul agățat pentru terasă este mai ceva mai mult decât un obiect de decor: este un motiv să te oprești din tot ce faci și să te relaxezi. Acasă, în fiecare zi.

Scaunul agățat a devenit un obiect foarte întâlnit în amenajarea balconului sau a terasei. Oamenii își doresc din ce în ce mai tare un refugiu, un loc în care să se poată relaxa atunci când petrec timp acasă. După o zi obositoare la serviciu, trafic și stres, nevoia de a te odihni într-un spațiu cât mai confortabil este necesară.

Dacă ai în casă, pe balcon sau pe terasă un loc pe care vrei să îl transformi într-un colț de relaxare, citește mai jos câteva dintre motivele pentru care să folosești în amenajare un scaun agățat.

Petreci timp în aer liber.

Dacă alegi un scaun agățat pentru balcon sau terasă, asta înseamnă că vei petrece mai mult timp în aer liber. Este bine să stai afară, la aer.  Schimbi peisajul, mediul, îți ușurezi mintea de gândurile stresante, îți îmbunătățești concentrarea. Statul afară îți oferă o pauză de la stres, așa că orice motiv de a ieși la aer este sănătos.

Stai confortabil.

Nu degeaba, aceste scaune agățate se mai numesc și “cocon”. Forma super confortabilă și pernele foarte pufoase te vor face să te simți ca și cum stai într-un cocon. Este plăcut și relaxant să te cufunzi într-un leagăn pufos care se balansează atât de ușor cât să te adoarmă.

Creezi un colț creativ cu un scaun agățat /suspendat

Un loc destinat destinat relaxării în casa ta. Da, știm, toate obiectele de mobilier trebuie să fie funcționale și utile. Însă, relaxarea în casa ta este și ea o necesitate. Ca să te simți bine acasă, ai nevoie de un loc fix pe gustul tău în care să poți evada. Poate fi un colt creativ, așa cum îți place ție să te destinzi când petreci timp acasă.

scaun agatat

Îl poti reloca.

Dacă în timpul verii, un scaun agățat stă foarte bine pe terasă sau pe balcon, în zilele reci, poți să îl muți în casă, dacă ai spațiu. Nu necesită prindere fixă, așa că se poate plimba oriunde dorești.

Este pliabil.

Poate cel mai important aspect al acestui scaun agățat este că are o funcționalitate specială: se pliază. Atunci când nu vrei să îl mai ții pe balcon sau în casă, sau atunci când vrei să mai faci puțin loc în casă, balansoarul se demontează și se pliază. Cutia lui are dimensiuni reduse: 120 x 80 x h 20 cm.

Pe Qdecor poți să comanzi direct din stoc un scaun agățat de tip balansoar. Avem peste 1000 de produse în depozit. Intră pe site aici.