[Total: 5 Average: 5]

Cumpară rafturi metalice solide la prețuri mici de pe www.qdecor.ro.

Poți folosi rafturi metalice în mai multe moduri și le poti adapta diferitelor stiluri de amenajare. Dacă ai nevoie de o soluție de depozitare pentru cărți, sau pentru bucătărie sau garaj, rafturile metalice sunt piese practice și accesibile. Un raft metalic solid îți va pune lucrurile în ordine.

Ai o cameră pe post de depozit? Nu o să apară Zâna curățenie ca să îți organizeze lucrurile. Mai devreme sau mai târziu trebuie să găsești o soluție. Aprovizionează-te cu cele necesare și găsește locul potrivit pentru fiecare obiect.

Tipuri de rafturi metalice solide

Rafturi metalice cu picioare de susținere

Unele tipuri de rafturi metalice se potrivesc mai bine în anumite zone ale casei în timp ce altele pot fi utilizate doar în spații destinate depozitării (cămară, garaj, balcon). De exemplu, dacă ai nevoie de un raft pentru cărți poți să folosești un raft cu 5 polițe metalice albe. Atenție însă la greutatea pe care o poate susține raftul. Trebuie să știi că indicii de greutate pe polițe se calculează uniform.  Așadar, trebuie să distribui greutatea în mod egal, altfel raftul se va deforma.

Rafturile metalice albe pot fi utilizate în amenajările interioare cu accente industriale sau minimaliste. Au un rol funcțional și, încadrate într-un decor potrivit, pot funcționa ca piesă de mobilier. Pentru un efect vizual plăcut, este recomandat ca peretele din spatele raftului să fie vopsit într-o nuanță puternică sau decorat cu tapet.rafturi metalice albe

Rafturi metalice solide au forma dreptunghiulară, sunt disponibile în mai multe dimensiuni (diferă înalțimea și lațimea polițelor) au și picioare verticale de sprijin pe toate cele patru colțuri. De obicei, aceste rafturi metalice solide au 5 polițe și, în funcție de materialul polițelor, au o greutate mare, 22-25 kg. Totodată, susțin o greutate mare – până la 200 kg/poliță, distribuite uniform.

Rafturile metalice cu picioare metalice în nuanța argintiu și cu polițe din MDF nefinisat sunt utile mai ales în spații ascunse destinate depozitării lucrurilor – cămară, debara, beci, garaj.

rafturi metalice

rafturi metalice

Rafturi  metalice suspendate

Rafturile suspendate se montează direct în perete cu ajutorul unor console fixe. Polițele, sub forma unor plăci de lemn, pal sau metal, se vor sprijini pe aceste brațe. Aceste rafturi suspendate sunt utile în dressinguri pentru că oferă spațiu mare de depozitare.

rafuturi metalice dressing

Montaj rafturi metalice

Montajul rafturilor metalice destinate uzului casnic nu ar trebui să fie o problemă dacă folosești uneltele potrivite. Unele modele de rafturi metalice – cele cu cadru metalic și polite MDF se montează prin clipsare, fără șuruburi. În acest caz, vei avea nevoie de un ciocan de cauciuc si de mănuși de protecție.  Rafturile metalice albe se montează cu șuruburi. Pentru ambele tipuri de montaj, poți urmări tutorialele video de pe Youtube disponibile aici.

După ce te-ai decis la modelul de raft metalic cel mai potrivit pentru nevoile tale, comandă-l online pe Qdecor. Ai livrare gratuită pentru comenzile care depășesc 290 lei și îl primești în 2-3 zile lucrătoare. Te ajutăm cu informații suplimentare dacă ai nevoie: 0752 01 01 40.