[Total: 3 Average: 5]

Daca ai nevoie de montaj rafturi metalice cu 5 polite pentru acasa, suna-ti un prieten si apuca-te de treaba. Rafturile metalice cu polite MDF de la Qdecor, se monteaza foarte simplu, fara suruburi, doar prin clipsare.

Ai terminat cu conservele de toamna si a venit momentul sa le aranjezi cumva intr-o camara sau intr-o debara? Foloseste inteligent spatiile inguste astfel incat sa poti aranja eficient borcanele si sticlele pentru iarna.

8 modele de rafturi metalice cu 5 polite

Pe Qdecor,  gasesti 8 modele diferite de rafturi metalice pentru camara, unele cu polite MDF, altele cu polite metalice. Cele cu polite MDF sustin greutate mai mare (200, 300 kg/polita) in timp ce rafturile cu polite metalice sunt mai inguste si sustin o greutate medie intre 35 si 50 kg pe polita in functie de model. Rafturile cu 5 polite metalice sunt vopsite in alb si au un aspect finisat si lucios.

Montaj rafturi metalice acasa, fara surubelnita!

Daca alegi rafturi metalice cu polite MDF, montajul va fi mai simplu. Nu ai nevoie de suruburi sau surubelnita. In schimb, va trebui sa folosesti manusi de protectie si un ciocan de cauciuc. Si, ca sa mearga treaba mai repede, mai ai nevoie de o mana de ajutor care sa te ajute pana asamblezi cadrul raftului.

Pentru un montaj rafturi metalice in ansamblu ( unul langa altul) va trebui sa le fixezi rafturile metalice in perete pentru ca ansamblul sa aiba mai multa stabilitate.

Video tutorial – montaj rafturi metalice cu 5 polite

Montajul raftului metalic cu 5 polite MDF va incepe cu partea mai ingusta – peretii laterali care se prind prin carlige in niste fante verticale.  Apoi, uneste cei doi pereti laterali cu ajutorul placilor lungi si imbina-I cu barele verticale. Foloseste-te de montanti si conectori pentru a continua fixarea conectorilor. La final, asaza placile de MDF pe cadrul asamblat al raftului. Foloseste dopurile de plastic pentru a masca partea de sus si de jos a montantilor verticali.

Ca sa intelegi mai bine un montaj rafturi metalice cu 5 polite ti-am pregatit si un tutorial video.Te asteptam cu intrebari, oricand ai nevoie.  0752 01 01 40.