[Total: 0 Average: 0]

Vara este pe ducă și începem să ne facem planurile pentru toamnă! Tocmai de accea ne-am gândit să îți trimitem câteva sfaturi și idei pe care să le folosești în amenajarea casei tale în perioada următoare.

  1. Gândește-te la toate funcționalitățile pe care ți-ai dori să le ai în casă. Fă-ți o listă și vezi ce ai putea îmbunătăți – poți închide o bucătărie open space cu un geam de sticlă sau îți poți delimita un spațiu vesel în care să te relaxezi! Nu ai nevoie decât de câteva mici obiecte!
  2. Decorează-ți camerele într-un stil care ți se potrivește, nu care este la modă acum! Tendințele vin și pleacă însă preferințele tale se vor schimba mai greu!
  3. Știm, nu este la îndemână să zurgrăvești dar ai putea folosi idei mai creative și le poți personaliza chiar tu. O idee ar fi panourile 3D dar poți alege și vopsirea unui singur perete cu o nuanta mai speciala!
  4. Alege cate o decoratiune reprezentativă pentru fiecare camera. Nu uita, cel mai simplu mod de a reamenaja o casa este sa iti schimbi accesoriile si decoratiunile.

Daca ai nevoie de inspiratie pentru casa ta, rasfoieste si celelalte articole fresh de pe blog-ul nostru si uita-te prin magzinul online pentru accesorii si decoratiuni cu personalitate: www.qdecor.ro