[Total: 2 Average: 3]

Daca esti in cautare de aranjamente flori artificiale ai ajuns unde trebuie. In continuare, iti vom prezenta 5 aranjamente pe care le poti realiza cu flori artificiale de pe Qdecor.

Daca vrei sa faci cateva aranjamente retine ca te poti folosi atat de  flori artificiale la fir cat si de flori artificiale in buchet si flori artificiale in ghiveci. Asta pentru ca nu toate florile artificiale sunt disponibile la fir, insa ele se pot scoate daca sunt intr-un ghiveci sau intr-un buchet.

Daca vorbim de aranjamente flori artificiale, sa incepem cu trandafirii. Acestia arata minunat in aranajamente si niciodata nu sunt prea multi. Culoarea trebuie sa o alegi in functie de preferinte, insa, daca vei folosi aranjamentul pentru decorul casei, probabil trandafirii albi vor arata cel mai bine. Pe Qdecor gaesti flori artificiale in ghiveci – trandafiri dar si trandafiri artificiali la fir. Arata ca si cum abia i-am cules din gradina. Pentru o impresie si mai naturala ii poti aseza intr-o vaza transparenta cu apa.

O alte floare care arata bine in aranjamentele florale este Hortensia. Iar cea albastra este intotdeauna folosita pentru impresia artistica.  Poti folosi aranjamente cu flori artificiale de hortensie pe masa, daca firele nu au codita mai lunga sau intr-un cosulet. Acestea sunt recomandate de designeri chiar si pentru aranjamentele florale de la nunti sau diferite evenimente.


Aranjamente flori artificiale pentru usa

Alte aranjamente flori artificiale sunt cele pentru usi: coronitele de flori. Acestea se fac foarte usor din orice tip de flori artificale. De exemplu,noi am folosit un buchet cu Dalie si Hortensie din care am scos fiecare fir si le-am aranjat pe o coronita suport. Rezultatul, mai jos.


Daca vrei un aranjament gata facut, cu accente rustice si elemente fresh, bucura-te de acest cosulet cu lavanda artificiala. Simplu, dar de efect si plin de culoare.

Foto: Pinterest, Qdecor.ro