[Total: 4 Average: 5]

Pe Qdecor.ro avem cateva vești bune pentru tine! Am încercat (și sperăm că am și reușit) să venim în ajutorul tău atunci când comanzi șine sau galerii pentru perdele și ne-am gândit la niște kituri de ajutor.

După cum știi, toate șinele pentru perdele și toate galeriile pentru perdele de la Qdecor au incluse în preț accesoriile: capete, console, călăreți. Astfel, atunci când îți alegi dimensiunea de care ai nevoie, vei afla prețul complet al produsului.

Accesoriile sunt calculate în funcție de dimensiunea galeriei pentru perdea. Regula este de 10-12 călăreți pentru fiecare metru de galerie sau șine.  Bineînțeles se pot folosi și mai mulți. Depinde și de modelul de perdea ales.

Cum să economisești pe Qdecor.ro?

Însă îți vei da seama de cantitatea necesară de călăreți abia atunci când galeria este montată. In situația aceasta ne-am gândit să facem un mini-kit de rezervă care să te ajute în cazul în care vei dori să folosești mai mulți călăreți sau mai multe agrafe pentru perdea.  În plus, te sfătuim să comanzi aceste accesorii extra o dată cu șinele sau galeriile pentru perdele pentru că vei economisi plata unui transport.  (Dacă le vei comanda ulterior va trebui sa achiți costurile de transport pentru un kit care costă 6 lei sau 11.9 lei).

Set de călăreți în 2 piese: 50 de suporți și 50 de agrafe

Primul kit conține 50 de suporți tip călăreți și 50 de agrafe. Acest tip de prindere se folosește pentru galeriile de aluminiu însă se potrivește și șinelor de aluminiu pentru perdea. Avantajul lor este că nu te vor mai încurca atunci când vei da jos perdeaua. Suportul va rămâne pe șină iar agrafa va rămâne pe rejansa perdelei și nu trebuie să o dai jos în timpul spălării.

Set de călăreți dintr-o singură piesă: călăreți în X

Kit-ul de 50 de călăreți dintr-o singură piesă se potrivesc doar șinelor de aluminiu. Reprezintă o variantă clasică de prindere a perdelelor. Dezavantajul lor este că va trebui să îi dați jos atunci când speli perdeaua sau draperia.

accesorii qdecor

Galerii în nuanța argintiu

O altă noutate pe Qdecor este Galeria ELR 200 în nuanță argintiu. Astfel, am completat gama galeriilor pentru perdele ELR 200 cu profilul in forma dreptunghiulara. Acum aceste galerii sunt disponibile pe nuanta de bronz, wenge si argintiu.

Galeria ELR 200 pe nuanta de argintiu este asemanatoare galeriei Iza – inox.  Singura diferență constă în partea frontală a profilului ELR 2000 care este mai lata cu câțiva milimetri.

galerii in nuanta argintiu

 

Iată și celelalte 2 nuanțe disponibile: bronz și wenge: