[Total: 3 Average: 3.7]

Atunci cand esti in cautare de idei de amenajare pentru casa, internetul este o solutie simpla si rapida. Cu cat te documentezi mai mult cu atat vei stii sa alegi mai bine pentru casa ta. Inspiratia vine cautand si este foarte bine sa citesti si sfaturile specialistilor in design interior. De multe ori, detaliile carora nu le dai atentie sunt cele mai importante.

In articolul de astazi m-am gandit sa iti ofer cateva recomandari pentu surse de inspiratie si idei de amenajari interioare pentru casa.

Recomandarile sunt pentru bloguri din Romania care vin cu solutii complete de amenajare a casei, ofera detalii si raspund cititorilor. In plus, vin cu idei fresh pe care nu le gasesti in showroom-uri de mobila sau magazine de amenajari.

De ce sa te inspiri de pe bloguri?

Pentru ca gasesti idei de amenajare pentru casa foarte practice si functionale. Solutiile de amenajari interioare de pe bloguri se preteaza si pentru spatii mici si inguste dar si pentru case cu suprafete medii. In felul acesta poti folosi ideile pe care le gasesti acolo chiar in apartamentul tau.

Lista este mai jos. Eu le urmaresc constant, cu mare placere si chiar ma inspira de fiecare data. In plus, mai aflu si lucruri utile care cine stie cand o sa ma ajute.

Enjoy!

 

 

 

Eu sunt Andreea. Pe mine ma gasiti si pe maioni.ro