[Total: 1 Average: 5]

Cred ca ai vazut cat de bine arata o lampa suspendata intr-o amenajare. De cele mai multe ori, detaliile chiar conteaza. Si conteaza mai ales cand vine vorba de lumina intr-o incapere.

lampa-clark-h40xd20-cm-min

Designul unei case este dat in mare parte de masura in care lumina naturala si cea artificiala este folosita pentru a scoate in evidenta interiorul. In felul aceasta, ferestrele si corpurile de iluminat te ajuta sa creezi ambientul. Un alt efect remarcabil al jocului de lumina dintr-o camera este chiar starea ta de spirit. Si cum fiecare camera are functionalitatea ei, lumina trebuie dozata corespunzator.

Lampa suspendata – accesoriul perfect la masa

Zona de luat masa chiar are nevoie de lumina si de un ambient potrivit. Daca alegi un corp de iluminat suspendat dining-ul va contura frumos acest spatiu si ii va oferi stralucire. In functie de stilul preferat, alege o lampa suspendata chiar si in bucatarie, iar daca spatiul iti permite, mai bine pune chiar doua, aliniate. Efectul este unul chic si modern.

lampa-katja-h20xd25-cm-min

Lampa cu picior inalt – protectorul somnului

Daca diningul si bucataria sunt spatii active, in care lumina este esentiala, dormitorul si livingul sunt percepute ca spatii de relaxare. Iar cand vorbim de relaxare, nu ne mai dorim o lumina puternica ci una mai slaba care sa-ti permita sa te deconectezi. Un paznic bun este lampa cu picior inalt Clark pe care, daca o asezi langa canapeaua din living, nici nu ii vei simti prezenta. Dar nici nu te va deranja.

Pentru dormitor, iti recomandam o veioza pe care sa o folosesti seara, atunci cand vrei sa citesti ceva inainte de culcare. Te linisteste cu o lumina placuta si iti spune noapte buna fara sa te deranjeze.

Acum arunca-ti o privier prin casa si vezi unde ai putea sa imbunatatesti ceva. Noi te ajutam cu sfaturi daca ai nevoie. Ne gasesti pe Facebook.