[Total: 1 Average: 5]

Nu stii cum sa faci atmosfera intr-o secunda? Apesi pe un buton de telecomanda. Sa-ti spun un secret: setul de 3 lumanari cu led si telecomanda te scoate din starea de oboseala instant. Relaxeaza-te simplu si cu stil!

Dupa o zi obositoare, parca tot ce iti doresti este sa ajungi acasa si sa te bucuri de o atmosfera placuta in casa ta! Uneori nu ai nevoie decat de putina imaginatie. Si cateva decoratiuni.

Felinare si lumanari cu led

Despre felinare am mai scris aici. Sunt accesorii de efect care iti imbogatesc vizual casa si ii ofera un design chic. Se afla in tendintele amenjarilor interioare atat pentru living, bucatarie si dining cat si pentru dormitor. Le gasesti in variante moderne cu insertii metalice sau mai vintige in nuante antichizate. Fiecare, in stilul lui, are un farmec aparte.

Acum imagineaza-ti ca te-ai intins pe canapea si ti se pare putin prea intuneric. Ai telecomanda langa tine si cu un singur buton se aprind 3 lumanari cu led. Este mai bine acum nu?

Eu recunosc: mi se par foarte tari! Setul de 3 lumanari cu led si telecomanda il gasesti aici. Lumanarile led sunt din ceara, au 3 dimensiuni diferite, cea mai inalta fiind de 15 cm. Fiecare lumanare are nevoie de o baterie de tip AAA. Costa 72 lei pe Qdecor.

lumanari cu led si telecomanda

@Andreea

Sursa foto: liashea.com; coopersofstortford.co.uk