[Total: 25 Average: 2.4]

Nu este usor sa te hotarasti repede atunci cand esti in cautare de magazine perdele Bucuresti. Sunt atatea materiale, culori, texturi si modele incat pare aproape imposibil sa stii ce draperie sa alegi pentru living sau ce perdea de bucatarie ar fi mai interesanta.

Daca pentru sine si galerii pentru perdele, solutia este simpla (www.qdecor.ro), iar noi suntem super prietenosi, la capitolul perdele si draperii lucrurile se complica. Asa ca iti propun sa ai in vedere lista de magazine perdele Bucuresti, ca sa nu pierzi zile intregi colindand orasul in lung si in lat.

Trebuie sa stii ca am realizat aceasta lista cu magazine perdele Bucuresti cu ajutorul clientilor Qdecor care ne-au mai spus unde si-au gasit perdelele si draperiile perfecte.

Home Design Mall – Bulevardul Ghencea 126-132

Este chiar un mall dedicat sectorului home & deco. Aici vei gasi mai multe buticuri chic cu perdele si draperii care impresionaza prin diversitatea materialelor: de la bumbac la in si matase. Nu ai cum sa pleci de aici nemultumit.

Tamilia – Bulevardul Ghencea 79

Tot in zona Ghencea, Tamilia este un magazin cu obiecte de mobilier insa gasesti si perdele si draperii, modele mai clasice dar si texturi la moda.

Seline Design – Bulevardul Nerva Traian 11

Foarte aproape de centru, magazinul din Nerva Traian te va cuceri prin materiale fine si texturi alese. Merita o vizita daca esti in cautarea unor modele cu totul speciale.

Complex Comercial Monaco Towers – Soseaua Berceni, Nr.96

Magazinul de perdele si draperii din Berceni Merita sa mergi acolo pentru diversitatea modelelor si a texturilor.

Complex Zar Design – Soseaua Mihai Bravu, nr. 510

Complexul este dedicat in special materialelor de constructii insa si finsiajelor si accesoriilor pentru casa. Daca locuiesti in zona, ai sanse mari sa iti gasesti perdelele potrivite chiar aici.

Magazinul Obor – Soseaua Colentina nr. 2, sector 2, Bucuresti.

Spatiul din magazinul Obor dedicat tesaturilor este foarte generos. Aici gasesti materiale de toate felurile si pentru toate buzunarele.

Alte magazine perdele Bucuresti:

  • Complex SIR Militari
  • Complex Europa

Daca ai nevoie de informatii suplimentare, nu ezita sa ne suni! Te indrumam catre cele mai iscusite ateliere de perdele si draperii la preturi bune. 0752 01 01 40.