[Total: 9 Average: 2.8]

Amenajarile moderne folosesc spatiul intr-un mod multifunctional. Locul de luat masa este de obicei proiectat in living si te provoaca sa il amenajezi cat mai interesant. Practic ai doua camere intr-una singura si trebuie sa le delimitezi cat mai creativ.

Spatiu mic dar cu functionalitati multiple

Lipsa unui spatiu foarte mare determina solutii inedite, uneori. Noile constructii au o viziune moderna asupra activitatilor noastre prin casa. De exemplu, bucataria nu mai este prevazuta cu un loc de luat masa, asa cum am fost obisnuiti pana acum. Ea functioneaza ca un spatiu de lucru  pentru pregatirea mesei. Iar spatiul de luat masa este in living. Dar, tot in living, este si locul de socializare, de urmarit un film la TV. Cum le impartim?

Perdele de usa cu franjuri

Solutia: perdele de usa cu franjuri

In niciun caz printr-un perete. Ar obstructiona in intregime spatiul si ai pierde toata deschiderea.  Living-ul trebuie sa lase impresia de spatiu, nicidecum sa te faca sa te simti intr-o cutie.

Solutia sta in perdele de usa cu franjuri, montate direct in tavan. Aceste perdele au un design foarte chic si lejer. In living ele pot sa separe zona de luat masa de zona cu canapea si fotolii. Le poti asorta in culorile amenajarii si vor avea un super efect.

Aceste perdele de usa cu franjuri, sunt clasicele perdelele de usa, doar ca au un design modern. Dimensiunile standard au aproximativ 90 cm latime si 200 cm inaltime, dar poti gasi si alte dimensiuni.

 

Sunt foarte usor de asortat datorita materialelor din care sunt realizate. Daca vrei sa le asortezi cu mobila, atunci poti alege perdele cu siraguri din lemn in nuante naturale sau mai inchise. Sau din margelute colorate care se pot asorta cu covorul sau canapeaua.Perdele de usa cu franjuri

Descopera-le pe cele care iti plac!

Sursa foto: Pinterest