[Total: 1 Average: 5]

Spatiul din casa ti se pare intotdeauna insuficient nu-i asa? Incearca sa iti organizezi lucrurile cu rafturi depozitare si o sa te surprinda cat loc liber pentru tine si familia ta poti obtine.

Sa recunoastem: inghesuim toate lucrurile prin dulapuri, ca sa intre cat mai multe. Cand avem nevoie de cele din spate le deranjam pe cele din fata si tot asa, organizarea se duce pe apa sambetei. Bineinteles, la un moment dat ne vine ideea ca trebuie sa facem o curatenie generala.


185fa39c3f313691b006f129697e5e66

Organizeaza-ti casa in rafturi depozitare

Din pacate, si aceasta curatenie generala functioneaza putin timp. De fapt, solutia sta in organizarea corespunzatoare a tuturor lucrurilor, astfel incat sa fie usor de gasit si usor de pus la loc. Adica, toate sa iti fie la indemana.

Super solutia de depozitare este simpla: utilizarea unor rafturi metalice. Nu am crezut pana nu am incercat-o si trebuie sa iti spun ca functioneaza tare bine.  Principalul lor avantaj: dimensiunile inguste! Initial am crezut ca nu vor fi atat de incapatoare, dar am reusit sa aranjez lucurile pe care le tineam in cutii in 2 astfel de rafturi depozitare. S-au aranjat foarte bine si, in plus, stau toate in primul rand. Adica este foarte simplu sa iei si sa pui ceva la locul lui fara sa deranjezi.

rafturi depozitare

In functie de locul in care ai mai multa nevoie iti poti alege modelul care sa se potriveasca cel mai bine. Fie ca vrei sa fie din MDF alb, natur sau doar din metal, aceste rafturi depozitare iti vor fi utile in casa si iti vor salva spatiul liber atat de pretios.

Eu le-am folosit pentru un dressing intr-un stil industrial si s-a incadrat perfect. Prin insertiile metalice si aspectul nonconformist am reusit sa obtin o solutie de depozitare originala si eficienta.

raft-elegant

Te poti bucura de beneficiile unor rafturi metalice mai ales daca ai o camera destinata depozitarii tuturor lucrurilor dar pot fi la fel de utile pe balcon, intr-o camera tehnica sau intr-o camara. Pretul pentru un raft metalic de depozitare incepe de la 109.00 lei.

raft-budget