[Total: 1 Average: 5]

Probabil te-ai gandit sa iti organizezi lucrurile cu niste rafturi metalice pentru bucatarie, apoi ti-ai dat seama ca ar putea arata inestetic. Ai observat, de altfel, ca sunt utilizate adesea pentru uneltele de gradinarit, echipamente sportive sau obiecte sezoniere. In articolul de astazi, vei afla ca poti sa folosesti rafturi metalice si altfel decat inghesuite prin garaj.

Trebuie sa ai in vedere faptul ca un raft metalic iti ofera un spatiu de depozitare ieftin. In plus este rapid de obtinut si ieftin pentru camera de zi, bucatarie, baie sau balcon.

Rafturi metalice pentru bucatarie

Daca ai nevoie de rafturi metalice pentru bucatarie, da-i mai intai cu un strat de vopsea intr-un accent de culoare complementara mobilei. Apoi, aranjeaza accesoriile de bucatarie in cosuri asortate, care sa ofere un aspect curat si ordonat.

De asemenea, poti folosi rafturi metalice pentru bucatarie cu dublu scop: pe post de divider / separator intre zona de gatit si zona de luat masa. Vei obtine un raft multitask care iti permite sa depozitezi farfurii sau pahare si in acelasi timp un paravan care sa ascunda haosul din bucatarie. In plus, poti sa vorbesti cu oaspetii de la masa in timp ce mai adaugi sare in mancare.

Ai o camara plina de conserve si produse alimentare? Organizeaza-ti fiecare categorie de produse pe o polita dedicata. In timp ce camara va arata mereu aranjata, produsele vor fi la vedere si vei gasi usor ceea ce cauti.

 

Vibe industrial pentru living

Daca designul industrial se potriveste decorului din living, atunci foloseste rafturi metalice pentru a-ti arata obiectele de colectie, cartile sau amintirile din calatorii. Vopseste-l in nuanta potrivita si obtii un mobilier personalizat care sa atraga atentia prin design si organizare.

Dosare arhivate in biroul de acasa

Ordinea este vitala si in situatia in care lucrezi de acasa si ti-ai improvizat un birou in sufragerie. Designul simplu al rafturilor poate sa completeze usor stilul unui spatiu de lucru. Foloseste rafturi metalice pentru dosare, carti, arhivarea documentelor sau pur si simplu pentru a-ti expune obiectele care te inspira in activitatea ta.

Ordine in baie

Si baia ar putea fi mai aranjata nu crezi? Daca spatiul de sub chiuveta iti permite, poti monta o jumatate de raft pe care sa asezi cateva prospoape sau produsele pe care le folosesti frecvent.

Jucarii la locul lor

Cand te impiedici de jucarii prin toata casa si nu mai gasesti loc pentru fiecare dintre ele, ai putea sa te gandesti si la varianta unui raft pentru jucarii. Vopseste fiecare polita in culori vesele si gaseste-i un loc ingust si usor de folosit. Pentru siguranta copilului poti sa il stabilizezi cu cateva suruburi in perete.

Multumim ca te-ai oprit pe blogul Qdecor si te invitam si in magazinul nostru online www.qdecor.ro unde gasesti mai multe modele rafturi metalice pentru organizarea casei.

www.qdecor.ro

Foto: bobvila.com, thekitchn.com