[Total: 7 Average: 3.3]

V-am mai spus ca vorbim zilnic cu clientii nostri. De fapt, comenzile noastre sunt realizate si expediate doar dupa ce discutam la telefon cu persoana care a comandat. De ce? Pentru ca sa fim siguri ca dimensiunile sunt corecte si ca produsele comandate se potrivesc amenajarii.

In felul acesta, reusim sa intelegem mai bine nevoile fiecarui client dar mai ales, reusim sa prevenim situatiile neplacute si problemele care pot aparea la montarea unor galerii. Una dintre ele este montarea sinei sau a galeriei in functie de montarea aerului conditionat. Despre aceasta, am explicat aici.

Tavan denivelat

O alta problema este montajul de sina pe un tavan denivelat. Am intalnit aceasta situatie de cele mai multe ori in blocurile construite inainte de ’89 m. Insa, si in blocurile noi s-a intamplat sa observam acest aspect.

De fapt, cam fiecare casa / apartament are mici imperfectiuni. Important este sa poata fi remediate usor. In cazul tavanului este bine sa analizam atent denivelarile. Uneori, nici nu se vad cu ochiul liber, mai ales daca tavanul este inalt. Incercati sa il masurati cu o rigla sau un obiect drept pentru a observa daca exista sau nu aceste imperfectiuni.

Daca montati o sina pe tavan nu foarte drept, experienta ne-a demonstrat ca veti pune in evidenta denivelarile. Adica, se va accentua foarte mult aspectul unduit si va fi inestetic.

Sina pe tavan sau galerie cu prindere in perete?

De aceea, pentru montajul de sina pe tavan, puteti sa placati tavanul cu rigips sau polistiren sau puteti folosi galerii cu prindere pe perete. Acesta metoda este recomandata mai ales daca in planul amenajarii era prevazuta perdea si galerie. Tavanul de rigips ar putea ceda mai usor in acest caz. In acest fel, evitati doua probleme: disconfortul creat de placarea tavanului si evitati riscul desprinderii sinei sau a galeriei pentru perdele din tavan.

Daca ati intampinat situatii asemanatoare sau va confruntati cu probleme in montarea sinelor sau a galeriilor pentru  perdele, spune-ne si incercam sa gasim cea mai buna solutie! Ne gasiti pe mail la: comenzi@qdecor.ro, WhatsApp la 0752 01 01 40 sau pe Facebook – Qdecor.