[Total: 2 Average: 2]

Astăzi ne-am gândit să îți spunem câteva sfaturi despre un montaj practic al unui aparat de aer condiționat astfel încât să poți folosi galeriile sau șinele pentru perdele cu încredere.

Pentru că în fiecare zi vorbim cu clienții noștri și ne lovim de diverse situații, am hotărât să împărtășim cu tine din experiențele întâmpinate în amenajarea casei. Așadar, am întâlnit două situații în montajul aerului condiționat.

Prima este cea în care aceasta se montează pe peretele pe care se află fereastra. În acest caz, șina sau galeria pentru perdele nu mai poate fi montată din perete în perete pentru că se va lovi de aparatul de aer condiționat. În plus, aerul va sufla direct în perdea și aceasta va „zbura” efectiv prin camera.

A doua situație este cea în care aerul condiționat este montat pe un perete perpendicular ferestrei.  Din nou, cu cât mai aproape de fereastră, cu atât șina sau galeria nu va mai putea fi montată din perete în perete.

Ceea ce este de reținut ar fi să calculezi cu atenție distanța la care vei monta aparatul de aer condiționat pentru a nu ajunge în situația de a-l demonta mai târziu. Încearcă montajul cât mai departe de peretele cu fereastra, ușor spre interiorul camerei pentru a evita ciocnirea galeriei pentru perdele de aparatul de aer condițonat. Dacă aparatul de aer condiționat este deja montat, atunci poți lua în calcul montajul șinei pentru perdele până în aerul condiționat. Ai grijă însă la aspectul pe care îl va lua acest aranjament. Este bine să „simulezi” toate situațiile înainte de a te pune pe treabă!

Tu te-ai lovit de problema montajului aerului condiționat pe peretele cu șina sau galeria pentru perdele? Te așteptăm să ne scrii despre situațiile întâmpinate în amenajarea casei tale. Nu uita, împreună putem găsi soluții eficiente!

 

galerie pentru perdea bronz

Foto: Montaj galerie perdele  ELR 200, culoare bronz