Detalii despre livrare


  • Costul transportului este de minim 22 lei si creste in functie de categoria din care face produsul si de numarul de produe comandate. Costul final al transportului o sa fie afisat dupa ce plasati produsele in cos.

    Atenție! Coletele cu lungimi intre 300 si 600 cm se expediaza doar până la depozitul curierului din resedinta de judet sau alt oras din judet in care firma de curierat detine un depozit. Pentru Bucuresti si Ilfov putem livra cu autovehicule proprii colete cu lungimi pana la 600 cm doar pentru comenzi achitate in avans cu plata online sau ordin de plata. Pot exista localitati  in care este necesara ridicarea coletului de catre client din depozitul curierului chiar daca lungimea acestuia este mai mica de 350 cm. Situatiile pot fi urmatoarele: localitati foarte indepartate (80-100 km aditionali), cu acces dificil (ex Sulina) sau in care companiile de curierat dispun de o flota de autovehicule redusa si de gabarit mic.

  • Pentru diferitele exceptii de livrare, toate detaliile se vor discuta telefonic sau pe emal.
  • Transportul produselor se va face prin intermediul fimelor de curierat, in Bucuresti si in tara, in aproximativ 5 zile lucrătoare de la finalizarea comenzii si confirmarea disponibilitatii produselor. Exista posibilitatea ca in cazul unei localitati care se afla la o distanta mare de sediul curierului, livrarea ssa se faca doar intr-o zi pe saptamana, astfel termenul de mai sus poate fi depasit.

  • Livrarea se va face in intervalul orar 09:00 – 17:00 de luni pana vineri si in intervalul 09:00 – 12:00 sambata, in functie de decizia companiei de curierat.. Daca la adresa de livrare (de ex. acasa) nu se pot prelua produsele in acest interval, specificati o alta adresa (de ex. adresa unei vecin, a unei rude sau adresa locului de munca – daca aveti posibilitatea sa va transportati ulterior produsul de la serviciu acasa).

Intra in legatura cu noi