Informatii cu privire la exercitarea dreptului de retragere

din contract si returnare a produselorAveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, în termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor sau, in cazul bunurilor multiple comandate printr-o singura comanda si livrate separat, data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract prin email la adresa comenzi@qdecor.ro.

De asemenea puteti folosi modelul de mai jos; folosirea lui nu este insa obligatorie.

Pentru a respecta termenul limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecintele Retragerii/Returnarii Produselor

    Daca va retrageti din contract, va vom rambursa suma corespunzatoare produselor achizitionate cu exceptia costurilor de livrare si/sau a costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.

     Vom efectua aceasta rambursare prin transfer bancar în contul IBAN pe care îl menționați în email cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

     Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

     Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa depozitului de la care au fost expediate, adresa pe care o veti primi in scris, prin email, imediat dupa confirmarea primirii solicitarii de retragere, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

     Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

     Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

 _______________________________

Nota: Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in Ordonata de urgenta nr 34 / 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si prin modificarea si completarea unor acte normative.

_____________________________________________________________________________________________________________________

                                                Data_____________ ,  

 

              

 

Catre S.C. NEXTPROFIL SRL,

Str. Frasinului, nr 5C, Ap1, Chitilia, Ilfov

office@nextprofil.ro, telefon: 0758 23 21 21

 

 

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastra din contractual referitor la vanzarea urmatoarelor produse________________________________________________________conform comenzii Nr. ______________,din data de _____________.

 Doresc rambursare in contul IBAN:

Titualar:

 

 

_________________

Semnatura

(doar in cazul in care acest document este notificat pe hartie)

 

Nume :

Adresa:

 

Intra in legatura cu noi