Specials

Testimonials

  • Ana (Lugoj)

    <p>Am achiziționat de la Qdecor 2 galerii din aluminiu de...

  • Ana (Lugoj)

    <p>Foarte mulțumită de produse cât și de amabilitatea celor...

Testimonials

Add your testimonial

Add testimonial

Want to add your testimonial? Please, fill form below

Ana (Lugoj)

Am achiziționat de la Qdecor 2 galerii din aluminiu de perete, wenge și bronz, 2 sine de tavan din aluminiu cu 2 canale , albe. Produsele sunt de calitate, frumoase și se montează ușor. Este avantajos că poți comanda dimensiunea dorită și vin însoțite de setul de accesorii necesa.Cei de la Qdecor te consiliază asupra modului de montaj și sunt foarte serviabili și preocupați de client. Produsele vin prin curier și plătești la primirea coletului.Recomand Qdecor cu toată încrederea!

Added: 30.08.2018

Ana (Lugoj)

Foarte mulțumită de produse cât și de amabilitatea celor care se ocupă de livrare. Am comandat 2 șine din aluminiu cu 2 canale și 2 galerii din aluminiu cu un canal. Am fost contactată de cei de la Qdecor și am fost îndrumată asupra modului de montare.Sunt foarte promți și amabili. Un avantaj este faptul ca le primești pe dimensiunea dorită, nu trebuie să scurtezi din ele și vine pachetul acasă, deci ești scutit de a alerga prin magazine. Recomand cu încredere!

Added: 29.08.2018

Mihnea (Timisoara)

Felicitari pentru interesul cu care tratati clientii. Explicatiile pe care le-am primit au fost foarte utile, mai ales ca eu habar nu aveam ce componente are o galerie. Galeriile sunt foarte frumoase.

Added: 11.09.2017

Cristina (Bragadiru)

Mi-au placut foarte mult orhideele si hortensiile artificiale comandate. Livrarea a fost rapida. Recomand.

Added: 03.05.2017

CORNELIA (BUCURESTI)

Am comandat galerie din aluminiu / ff ok Sunt foarte multumita de relatiile telefonice primite . Puteti comanda/ suna cu incredere in ceea ce priveste seriozitatea societatii. Persoana care ofera relatii nu face societatea de ras

Added: 27.04.2017

Iulian N. (Craiova)

Doar la voi am gasit sina de aluminiu la care nu trebuie sa mai adaug element de imbinare. Promptitudine si produse de calitate. Bravo, Qdecor!

Added: 07.04.2017

Violeta (ploiesti)

Specialisti in solutii pentru prinderea perdelelor. Bravo!

Added: 04.04.2017

Marius G. (Timisoara)

Va recomand pentru corectitudine si incredere.

Added: 04.04.2017

Gabriela C. (Sibiu)

Ati fost foarte eficienti si flexibili. Produsele foarte bune, in special galeriile de aluminiu. Multumesc si am sa revin.

Added: 22.03.2017

Georgiana V. (Brasov)

Din curiozitate am cumparat 2 flori artificiale. Dupa ce au ajuns mi-am dat seama ca sunt mai frumoase in realitate si am revenit cu o comanda. Livrarea a fost rapida. Recomand Qdecor.

Added: 04.03.2017

Tudor O. (Iasi)

Am avut mare noroc cu prinderea in tavan. Va multumesc pentru ca ati stiut exact ce sa imi recomandati.

Added: 17.02.2017

Raluca M. (Bucuresti)

Mi-a placut ca m-ati primit in depozitul vostru, chiar daca nu esteun showroom. Asa am descoperit produsele si mi-am dat seama ca merita toti banii. Felicitari pentru atitudine si servicii. Cu siguranta am sa va recomand.

Added: 03.02.2017

Alexandru I. (Bucuresti)

Aveti produse de calitate si se vede asta. Eu am fost foarte multumit de panourile 3D comandate.

Added: 20.01.2017

Carmen S. (Bucuresti)

Am fost multumita de galeriile comandate si de faptul ca am reusesc sa vorbesc cu cineva care chiar stie ce vinde. Produsele sunt ok, de calitate.

Added: 07.01.2017

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Check out